Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Railbot Profil * |
#1 · Zasláno: 17. 1. 2005, 23:02:02
Hlavne se mi nesmejte :) Ale proste stale nemohu prijit na to, jak udelat, aby se po najeti mysi zmenila barva pozadi u DIVu <div>. Samozerjme pokud to jde taky udelat nejak pomoci CSS. Snad ano...takze pokud mi muzete nekdo poradi - budu vam vdecny ;)
|
||
Fred Profil |
#2 · Zasláno: 17. 1. 2005, 23:04:29
Pro normální prohlížeče pomocí hover v případě IE je nutné použít javascript
|
||
Railbot Profil * |
#3 · Zasláno: 17. 1. 2005, 23:13:26
Diky, ale ja bych chtel nejaky priklad jak to zapsat. Je mi jasny, ze nejak pomoci hover. A mam na mysli primo neco jako je na http://www.vitdlouhy.cz - ten ramecek uprostred. Nevim jak to udelat...
|
||
Fred Profil |
#4 · Zasláno: 17. 1. 2005, 23:36:45
Zjednodušeně dáš tomu divu id a
#iddivu{background:#fff;} #iddivu:hover,.jshover{background:green;} pro IE document.getElementById('iddivu').onmouseover=function(){this.classNam e='jshover';} document.getElementById('iddivu').onmouseout =function(){this.className=''} |
||
krteczek Profil * |
#5 · Zasláno: 17. 1. 2005, 23:42:59
ahoj...
no asi takhle: <div class="neco" Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing ..... </div> css: .neco{width:30em;height:30em;backgroun-color: green} .neco:hover{background-color: blue} tohle funguje v normálnch prohlížečích, ale jakse chová ie nevím.. krteczek |
||
mracek Profil * |
#6 · Zasláno: 18. 1. 2005, 01:00:39
[b]krteczek[/b]
V nenormalnich, pripad IE, to samo nefunguje :) Existuji 4 finty pro IE a nejake dalsi: 1. Dost nedobra, Mas A HREF, ktery nikam neodkazuje. To zavrhuji ti takzvani programatori webu. a:hover .jedna {} a:hover .dva {} <A href="#"> <div class="jedna"> </div> </A><A href="#"> <div class="dva"> </div> </A> Jinak tez a {display: block} .jedna:hover {} <A class="jedna" href="#"> </A> 2. pouzijes body behaviour a soubor csshover.htc a reseni ala krtecek. Je to JavaSkript, ktery umozni hover i na jine prvky pro IE. 3. do kazdeho divu das JS: <div onmouseover="..."></div> 4. Napises si vlastni JS, ktery dela neco podobneho jako 3 nebo 2 |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0