Autor Zpráva
FantomX1
Profil
Mam taky problem ze chcem urobit sekcie s obrazkami, kazda ich bude obsahovat aspon 10. Takze 5 sekcii s obrazkami bude obsahovat 50 obrazkov. Takiez chcem aby sa uzivatelia mohli o tychto obrazkoch zhovarat a vyjadrovali k nim svoje nazory. Teda ku kazdemu obrazku dat este okrem neho diskusiu.

No neviem presne ako to mam vyriesit. Vsetci vieme ze taka diskusia obsahuje nadpis, samotny text, meno kto prispevok pridal, cas pridania a popripade jeho mail.

A teda rozmyslam nad niekolkymi rieseniami:

1)Urobit pre kazdy obrazok jeden txt subor, do ktoreho by sa ukladali prispevky a udaje oddelene nejakym znakom. Potom by sa pomocou PHP funkcii implode a explode. Pouzivali na stranke v diskusii. A obrazok v databaze by mal este jeden stlpec, kde by bola adresa prave ku takemuto txt suboru, odkial by boli cerpane prispevky pre dany obrazok.

2)Pre kazdy obrazok spravit samotnu tabulku kde by sa ukladali tieto udaje tak ako do txt suboru a potom spravit pre obrazok v databaze s obrazkami dalsi stlpec, ktory by sa odvolaval na tabulku odkial sa maju diskusie pre dany obrazok zobrazovat.

3)Pre vsetky obrazky urobit len jednu tabulku a v kazdom riadku tejto tabulky by sa nachadzala diskusia pre jeden obrazok, aj ked to sa mi zda byt dost nelogicke.

Sam neviem ako to mam spravit a preto pomozte mi ktory sposob si mam vybrat, popripade mi poradte nejaky lepsi sposob.

Vopred Vám dakujem za odpoved
Fred
Profil
Zkus jednoduchý a funkční http://folderblog.tetto.org/
Yuhů
Profil
Frede, máš s tím prosím zkušenosti? Umí to přidávat komentáře k fotkám?
Fred
Profil
Jo testuju to tady http://xy.wz.cz/fb/ , komentáře fungují, problém je s nastavením češtiny v datu komentáře. Má se to nastavovat jednoduše czech jenomže to pak není v utf takže datum a čas komentáře musí zatím zůstat english, dokud se to nepřekope. Odstranil jsem z toho tabulky, a přidal ten rss plugin, zdá se že to jede, ale začal jsem s tím včera, tak ještě vychytávám mouchy. Jenže já už jsem několikrát zmiňoval, že neumím php, takže pro někoho kdo to umí by to měla být brnkačka ;-)
Jo měl jsem problémy s tímhle řádkem ini_set("magic_quotes_runtime", 0); , ten jsem zatím zakomentoval a jede to.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.