Autor Zpráva
W4S3K
Profil *
Žádam o pomoc..vytvoril sem si forum,viz topic niže.
Mam problem ze se nemuzu prihlasit....vzdy se mi ukaze chyba:Firefox nemůže navázat spojení se serverem www.spartan.ic.cz:3306. atd.
kdyztak se pls na to mrknete je to na www.spartan.ic.cz ,odkaz na forum je takovova nenapdantecka na hlavni strance za textem.
Ta chyba se objevuju i pri jinych akci .
Kdybste jste nekdo znal nejakou dobrou stránku o foru tohohle typu,kde je třeba i vysvětleno jak upravit vzhled apdo,byl bych velmi rad.
W4S3K
Profil *
jeste bych upravil ze to prohlizecem neni..skousel sem to i FF a IE
Petr
Profil
Koukal jsem se na ten problém s tou knihou a šlapeto v pohodě. Žadnou chybu mi to nehlásilo.
W4S3K
Profil *
Koukal jsem se na ten problém s tou knihou a šlapeto v pohodě. Žadnou chybu mi to nehlásilo.

Takze se ti podarilo i zaregistrovat?
djlj
Profil
W4S3K
Port není 3306, ale 80.
W4S3K
Profil *
Port není 3306, ale 80.
No na ic mi psali ze mam dat 3306....a jak mampls nastavit port zase na 80..nemusim to zase instalovat ?
djlj
Profil
W4S3K
A kde prosímtě? Náhodou na IC fórum chodím a určitě ti nikdo neradil port 3306...

Změň to v databázi v tabulce phpbb_config.
W4S3K
Profil *
no kdyz sem nainstaloval mysql databazi,tak tam bylo jasne 3306 :)
Acci
Profil
W4S3K
No ano, k databázi. Ale na na fórum.
W4S3K
Profil *
Změň to v databázi v tabulce phpbb_config.


No ano, k databázi. Ale na na fórum.

Molhi byjte to prosim upresnit..v tomhle zacinam :)
Jinak ale diky
djlj
Profil
W4S3K
Přihlaš se do PMA na mysql.ic.cz a v tabulce phpbb_config si najdi "3306" a změň to na "80".
W4S3K
Profil *
no zrejmne sem slepy....prihlasim se na ic na mysql,v tom levim sloupci si najdu phppbb_confic,kliknu na nej..obrazi sem buhvico ,ale nikde 3306 ani 80 :(
W4S3K
Profil *
tak se omlouvam,uz jsem to nasel..vsem diky
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.