Autor Zpráva
ato3
Profil
Chtěl jsem k jedněm stránkám přidat RSS, strukturu jsem nastudoval ale dělá mi problém umístění na stránky. Když to nahraju na určité místo, tak at delam co delam, tak pokud otevřu adrsu s rss souborem, tak mi to v mozille zapne správce stahování a v IE to samý. Nemůže to být doménou třetí úrovně?
Link jako ukázka.

Poradíte mi prosím v čem dělám chybu?

Napadlo mě, že to musí být v rootu serveru.. jako třeba musí být např. favicon.ico..
ato3
Profil
Už jsem to asi vyřešil, PHP neumím a tak jsem nevědel, ze rss se generuje samo pomoci php, ale ze kdyz to budu sam vypisovat, tak staci xml a ctecky si to stejne prectou...je to tak?
djlj
Profil
ato3
Musíš hlavně poslat správnou hlavičku (text/xml).
ato3
Profil
tak už je to snad vyřešeno:-)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.