Autor Zpráva
RepporeLLo
Profil
Dosť ľudí mi na mojej stránke reppo.sk vyčíta, že je robená cez tabuľky... ale ja neviem iný spôsob ako ju spraviť s takým istým designom bez tabuliek...
..Johny..
Profil *
Máš uspořádáni dost jednoduchý, udělej to přes CSS pomocí pozicování - více na www.jakpsatweb.cz
bojars
Profil
http://css.maxdesign.com.au/floatutorial/tutorial0816.htm

Len mu daj pevnú šírku a horizontálne to vycentruj.
RepporeLLo
Profil

Nebol by niekzo z vás taký dobrý a pomohol mi s layoutom?

body
{
}

#hlavicka
{
border: 2px solid black;
}

#obsah
{
border: 2px solid black;
}

#lavypanel
{
}

#lavypanel-obsah
{
}

#hlavnypanel
{
}

#hlavnypanel-obsah
{
}

#pata
{
border-top: 2px solid black;
}
peta
Profil *
RepporeLLo Kluci ti dali prave odkazy na
CSS - float (jakpsatweb - CSS - float) = floatovani
CSS - position (jakpsatweb - CSS - position) = pozicovani
A tyto metody muzes zkonit, pokud to neumis :)
pak je tve reseni
HTML - table (jakpsatweb - HTML - tabulka) , a jeste lze pouzit
HTML - frame, iframe (jakpsatweb - HTML - ramy)
Zalezi na tom, jaky maji stranky ucel. Treba pro jednoduchou napovedu a chat jsou ramy naprosto idealnim resenim. Kdezto pro www stranku to neni prilis vhodne, protoze vyhledavace maji dost problem prochazet jednotlive kousicky a muze se ti stat, ze vyhledavac odkazuje treba na tve logo. Tenhle problem lze tez castecne resit, pouzijes pouze pro menu IFRAME a osatni uz do stranky kopirujes.
Treba na komercni stranky jsou FRAME naprosto nevhodne, kdyz ma vyhledavac zobrazit pouze logo :) Ale u toho chatu lze nastavit, ze prohledavac nema na dane stranky chodit, protoze to je stejne bezucelne, kdyz se meni kazdou minutku.

stranky s FLOAT a POSITION lze pouzit dobre pouze s PHP include() jinak to vypada tak jako u tve tabulky, vse pracne kopirujes do kazdeho souboru
peta
Profil *
www.volny.cz/peter.mlich/aatop.htm
www.volny.cz/peter.mlich/www.htm - odkaz na 3 sloupce
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.