| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| nevermind Profil * |
#1 · Zasláno: 22. 5. 2006, 13:25:26
Ahoj vsichni lide, co se potloukate okolo tohoto webu, at uz jste jeho tvurcem, nebo ctenarem. Tento dotaz je smerovan tak trochu pro vsechny. Na techto strankach (a - coz je slechti - jsou to jedny z mala, kde jsem to nasel) jsem nasel kratke pojednani o metode rewklamy Interstitial a Superstitial. Jak jsem jiz vyse zminil, moc jsem toho k tomuto tematu nenasel (teda ne, co by stalo za zminku). I muj oblibeny web interval.cz zklamal. Proto se obracim s prosbou na vsechny z vas, co to tu ctete. Nemate nekdo nejaky tip na web, kde by bylo (CZ, ENG, DE), vysvetleno, jak takovy interstitial, nebo jeste lepe superstitial udelat? Idealne by bylo nejaky navod se zdrojakem. Puvodne jsem shanel navod na superstitial ve Flashi, ale to je asi vec nerealna. Takze, pokud mate neco jako http://www.brandnewbox.co.uk/lab/interstitial.html tak mi prosim hodte tip na mail fary@szm.sk (ne, ze bych neumel cist diskuzi, ale nemuzu to tu sledovat porad) :( Dekuji vsem. PS: Sakra ... ted teprve jsem si vsiml, ze mam pouzivat diakritiku ... nechtejte to po mne prepsat - prosim - myslim, ze srozumitelny je ten dotaz i tak (nebo ne?).
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0