Autor Zpráva
caan
Profil *
Může mi někdo poradit jak mám udělat stránku na stahování nelodií přímo do mobilu??? Musí to být ve WML? Nebo je možné použít HTML popřípadě jiný kód?
Předem díky za radu.
caan
Profil *
Tak koukám,že mi asi nikdo neporadí .... :-(
Janus
Profil
nebuď nedočkavý - pro podporu mobilů je rozhodně lepší, když uděláš wap stránky, ale čistý html ten mobil taky nezabije...
Anonymní
Profil *
Janus
Jak by to prosím mělo vypadat? Mám WML editor,ale nemám představu jak bych měl docílit onoho stažení? Měl jsem na mysli něco jako je na :
http://www.mojelogo.cz/wapdownloads.asp
Je to skript,ale jak říkám nemám představu jak to má vypadat. Snad nějak takto ???
<script language=javascript>

function DoSubmit()
{
var ok=1;

if (document.upload.pic.value=='')
{
ok=0;
alert('Vložte soubor!');
}
if ((document.upload.pic.value.toLowerCase().lastIndexOf('.mid'))!=(docum ent.upload.pic.value.length-4))
{
ok=0;
alert('Jen soubor mid!!');
}
if (ok==1)
{
document.upload.submit();
sp.innerHTML='<center><br><br><font color="#FFFFFF" size="3" face="Arial"><strong>Upload melodie MID.<br><br>......';
}
}

</script>
caan
Profil *
</script>Janus
Jak by to prosím mělo vypadat? Mám WML editor,ale nemám představu jak bych měl docílit onoho stažení? Měl jsem na mysli něco jako je na :
http://www.mojelogo.cz/wapdownloads.asp
Je to skript,ale jak říkám nemám představu jak to má vypadat. Snad nějak takto ???
<script language=javascript>

function DoSubmit()
{
var ok=1;

if (document.upload.pic.value=='')
{
ok=0;
alert('Vložte soubor!');
}
if ((document.upload.pic.value.toLowerCase().lastIndexOf('.mid'))!=(docum ent.upload.pic.value.length-4))
{
ok=0;
alert('Jen soubor mid!!');
}
if (ok==1)
{
document.upload.submit();
sp.innerHTML='<center><br><br><font color="#FFFFFF" size="3" face="Arial"><strong>Upload melodie MID.<br><br>......';
}
}
Radek Hrabůvka
Profil
Ideální je udělat WAP a XHTML verzi, protože ne každý mobil zvládne XHTML a wapowá data jsou drahé (cca 10x oproti internetovým), tak ať si každý vybere. Můj obyčejný SonyEricson může uložit jakýkoliv zvuk (mid, wav), na který vede z wapu odkaz. Některé mobily vyžatují správný MIME typ, většině je to jedno, většinou jsou háklivé na chyby v kódu. Kontroluj třeba Operou, umí WML i XHTML a při najetí myši na záložku ti ukáže MIME typ.
Pro zajímavist koukni na http://wap.idnes.cz/ , tu stránku zobrazí skoro všechny mobily a všechny prohlížeče (MIME typ: text/html).

<p><a href="soubor1.mid">melodie 1</a></p>
<p><a href="soubor2.mid">melodie 2</a></p>
<p><a href="soubor3.mid">melodie 3</a></p>
<p>V jednoduchosti je krasa :-)</p>
...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.