Autor Zpráva
hornet
Profil
Vie mi niekto povedat ako spravim prihlasovaci formular (s nickom a heslom)? pls...aby sa mohol na stranke hocikto nalogovat. prosiiiiim.
Leo
Profil
No to zase neni takova legrace, umite nejakou technologii skriptovani na strane serveru, alespon trochu, treba PHP? Leo
Yuhů
Profil
jak řekl Leo, je to velmi obtížné.

Je potřeba naučit se skriptování na straně serveru,
nebo aspoň mít možnost spouštět na straně serveru skripty (nejčastěji PHP)
a stáhnout si (třeba z hotscripts.com) nějakou aplikaci v PHP, která přihlašování umožňuje.
Leo
Profil
A pak nastava hlavni problem / otazka - je to, co jsme napsal bezpecne a pokud mozno neprustrelne, nebo se to da snadno obejit? Leo
Cody
Profil
hornet Zdrojový kód přihlašovacího formuláře je celkem jednoduchý, mnohem těžší je udělat skript (php/asp/...), který to zpracovává.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.