« 1 2
Autor Zpráva
Casero
přečti si návod na www.linuxsoft.cz tam je to mnohem lépe vysvětlený a snd to pochopíš, prostě máš jakoukoli stránku třeb pepik.php a v te mužeš zapisovat, vybírat s databáse...to není nějak omezený
David1
Profil *
Diky, jdu na to
David1
Profil *
Hele, ja to nemohu najit, jde o to, ze mi proste nefunguje prikaz : <?
$spojeni = mysql_connect(mysql.webzdarma.cz,"dduklid","dalamanek" );
mysql_select_db(data, $spojeni);
?>

kdyby tohle bylo funkcni, tak uz mi to snad funguje.
Casero
<?
$spojeni = mysql_connect("mysql.webzdarma.cz","dduklid","dalamanek" );
mysql_select_db(data, $spojeni);
?>
Casero
ale myslím, že database a uživatelský jmeno se menujou na wz stejně, ne??..
David1
Profil *
jezisi, mas peravdu, ja tam narval jmeno tabulky,

du vyzkouset
David1
Profil *
stejne nefunguje :(
David1
Profil *
toto to pise:

Warning: mysql_connect(): Unknown MySQL Server Host 'mysql.webzdarma.cz' (11004) in c:\program files\easyphp1-8\www\pripojit.php on line 2

Notice: Use of undefined constant dduklid - assumed 'dduklid' in c:\program files\easyphp1-8\www\pripojit.php on line 3

Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in c:\program files\easyphp1-8\www\pripojit.php on line 3
Casero
$spojeni = mysql_connect("mysql.webzdarma.cz","dduklid","dalamanek" );
mysql_select_db(dduklid);
takto to mám já a funguje...
David1
Profil *
a tohle napises do nakeho souboru treba pripoj.php a kdyz se na to podivate pres liocalhost tak te to tam hodi?
Casero
moc nechápu..no když se na to podíváte na netu tak by to mělo fungovat...
David1
Profil *
jde o to, kam mam tento vami zmineny prikaz napsat, abych se pripojit na tu databazi
David1
Profil *
Pres web jsem si udelal databazi dduklid a v ni tabulku data.
ted jde pouze o to, jak rici vstupnimu formulari, aby zapsal mnou vyplnena data do teto databaze a teto tabulky
Casero
takže...formulář povede na nějakou stránku na které bude to připojení na databási...a pak přikaz, který to tam vloží přoi vkládání tedy
mysql_query ("insert into data (sloupec1, sloupec2) values ('".($_POST["udaj z formulaře1"])."', '".$_POST["udaj2"]."');", $GLOBALS["link"]);
David1
Profil *
coz prikazy znam, jen mi nejde napsat ta cesta k te dabulce
Casero
o5 jen příklad...vše je na tom www.linuxsoft.cz když si projdete ten serial o php, a uděláte si hudební portál, vše pochopíte
Casero
cesta k te dabulce no cesta k tabulce snad není...jen spojení s databási, a pka uš si v tom příkazu zvolíte s jakou tabulkou chcete pracovat
« 1 2
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0