Autor Zpráva
Petr Losecký
Profil *
Jak skrýt reklamu na webzdarma.cz?
Petr Losecký
Profil *
Myslím jen na určitých stránkách (na 2 z 8)
platinum
Profil
Petr Losecký

Pokud se nemýlím je to proti pravidlům daného webu.
Jinak to lze.Stačí nepatrná,až banální změna.Ale tu zde nebudu publikovat,jelikož je to mám pocit i proti místním pravidlům.
havs
Profil
na wz to jde legálně,
stačí umístit na úvodní stránce nahoru a na dalších už nemusí být
Anonymní
Profil *
nebo stačí jiný formát stránky.
Radek Hrabůvka
Profil *
Petr Losecký Jak dostat zadarmo rohlíky? Myslím koupit 8 rohlíků a zaplatit jen za 2?
llook
Profil
Sice jsem to nikdy nezkoušel, ale něco takového by fungovat mohlo:

<?php exit; ?>
<!--WZ-REKLAMA-1.0-->
platinum
Profil
Anonymní

nebo stačí jiný formát stránky.

To je taky možnost.Napsat stránky třeba v ASP.
platinum
Profil
Ale nevím proč bys to měl dělat,zadarmo přece není nic.Na WZ taky musí platit provoz servru.
llook
Profil
platinum Napsat stránky třeba v ASP.
Jenže to ti na WZ nepoběží. :)

nevím proč bys to měl dělat
A to já bych věděl... I když to neschvaluju!
Jason
Profil *
V tomhle nepomůžu, ale mohl bych poradit s těmi osmi rohlíky, znám zaručený způsob.
avaranger
Profil
Hlavne pres banner se pocitaji prichody na stranky, takze kdyz se nebude zobrazovat, tak vym to zrusi.
mila
Profil
Tohle jsem řešil, protože jsem nepotřeboval reklamu v rss (parse error). Zjistil jsem, že když nahrávám soubor přes webové rozhraní (ne ftp) do podadresáře, tak se tam reklama nevloží.

Jinak poctivě zobrazuji reklamu nakaždé stránce.
b_are
Profil
jde to tak, ze v nataveni hodis reklamu jen na index, a to nahoru, jinde to ani nejde;
jinak jakmile webzdarma zjisti, ze se nezobrazuje reklama, bez pardonu a upozorneni hosting zrusi ;-P
HeadShot
Profil *
PLS PORADTE MI JAK NA WEB ZDARMA..JAK SE SNIM DELA JA UMIM JEN NECO PLS NAPISTE MI NA ICQ 346-209-755 !!! DIKY


BUDE I ODMENA :)
DJ Miky
Profil
HeadShot
BUDE I ODMENA :)
Založ si nový téma.

BTW, kolik dáš? :D
meca
Profil
DJ Miky
Vyděrači ;)
peta
Profil *
Petr Losecký Precti si podminky reklamy, je mozne nastavit reklamu do iframu.
podminka 1: reklama bud na spodu kazde stranky
podminka 2: nebo aspon na uvodni, ale nahore
Vysledek vypada treba nejak takto:
http://vampierka.wz.cz/


HeadShot
PhpMyAdmin:
libimseti.cz http://moje.libimseti.cz/myadmin
wz.cz http://mysql.webzdarma.cz
xhosting.cz http://mysql.xhosting.cz
pipni.cz http://mysql.pipni.cz/

jinak po registraci se prihlasis na svuj ucet, coz vypada asi takto:
jmeno = peter-mlich.wz.cz
heslo = heslo
A tam se uz pres rozhrani doklikas kamkoliv.

=== tady mam cast navodu pro instalaci miniBB fora (asi cely) ===
1.
stahl jsem minibb20.zip (odkaz "Main forum software")
rozzipoval a nahral na wz.cz do adresare forum/
! v instalacnim balicku je tez v /templates/ soubor "manual_eng.html",
coz je vlastne ten navod, jaky mam nahore
(
a) zalozim si fiktivni ucet s domenou "aaa" na "wz.cz" s heslem "bbbbb"
//aaa.wz.cz , adresar je pak //aaa.wz.cz/forum/
b) naloguji se na wz.cz na ucet, jmeno:aaa.wz.cz , heslo:bbbbb
(objevi se certifikat, Ok)
c) kliknu na "Administrace" - "nastaveni" - "nastavenÝ MySQL"
- zaskrtnu aktivni
- Databßze a P°ÝstupovÚ jmÚno je prideleno "aaa"
- heslo volim "ff1" , "Ulozit" (pouzijte pridelene, nejlepe)
)

2. Dale jsem se ridil navodem...

upravil jsem v souboru http://aaa.wz.cz/forum/setup_options.php hodnoty

$DB='mysql';

$DBhost='wz.cz';
$DBname='aaa';
$DBusr='aaa';
$DBpwd='ff1';

$admin_usr='xxx';
$admin_pwd='yyy';
$admin_email='aaa@bbb.cc';

$main_url='http://aaa.wz.cz/forum';

Dale je dobre jeste zmenit:
$sitename='pp forum';
$l_sepr='|';
$postRange=30;
$dateFormat='j.n.Y H:i ';
$description='miniBB forum';

Pak je jeste mozne zmenit CSS vzhled, (plugin): jazyk na Cesky, smajliky, ...

3. spustim http://aaa.wz.cz/forum/_install.php
- bud to vyhlasi Error
- nebo to da asi 30 radkovy text, kde na konci jsou 2 odkazy, jeden pro login admina.
A pak uz je to hracka, naloguji se (jmeno: xxx , heslo: yyy), vytvorim forum, napisi do fora zpravu...

v kroku 2 a 3 durazne upozornuji (tvurci), ze je treba po instalaci smazat instalacni soubory
a pozmenit nazvy souboru, nektere smazat, zmenit nektere dalsi udaje pred instalaci v setup_options.php, kvuli hackerum.
Hackerovi totiz pak staci stahnout a prohlednout si instalacni soubor z minibb nebo vnutit vlastni a uz ma pristup do fora.
(viz prostudovat si navod)
===
Bhu
Profil
Jde to, aby se to nezobrazovalo a stejně to počítalo přístupy...stačí hledat...
DJ Miky
Profil
Bhu
Prostě skrýt pomocí display:none. Ale je to opět proti pravidlům.
Bhu
Profil
To je pravda...
samuel
Profil
Pri dnesnich cenach hostingu a domen je myslim nejlepsi se na tyhle problemy vykaslat.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0