| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| liborse Profil |
#1 · Zasláno: 3. 6. 2006, 12:26:43
Dobrý den,
zrovna předělávám jeden web a narazil jsem na jeden problém. Udělal jsem stránku s náhledy - je zde: http://vesmirnewallpapery.ic.cz/gal.php . Bohužel jsem tam asi udělal chybu, neboť ne všechny texty k náhledům jsou na správném místě. Vůbec si s tím nevím rady, zkoušel jsem spoustu věcí, ale nic nepomáhá. Zajímavé je, že pokud dám ve FF zvýrazňovat jednotlivé elementy, tak ty elementy s texty jsou úplně jinde, než mají být, a mají úplně pomotané velikosti. Kód jsem ještě nevalidoval, takže za případné nekorektnosti v kódu se předem omlouvám. Screem mi ale v kódu nenašel žádnou závažnou chybu. Říkám si, jestli není chyba někde v nějakém rozměru atp... A ještě jedna věc navíc - celý obsah bych chtěl vycentrovat, aby to nějak vypadalo, ale zkoušel jsem různé věci, ale nic... Ještě jsem přemýšlel dát celý obsah do tagu iframe, ale není to prasárna??? Ani vycentrovaný div nepomohl... Nebo nějak přes CSS? Díky za rady :) |
||
| liborse Profil |
#2 · Zasláno: 3. 6. 2006, 12:33:34
Tak ještě dodatek - zvalidoval jsem to, a je tam bohužel několik chyb, ale zrovna z toho kódu, co jsem převzal! Nicméně se mi tam nedaří najít nic, co by způsobovalo onu chybu... :(
|
||
| Zahon Profil |
#3 · Zasláno: 3. 6. 2006, 18:30:55
Mno, vycentrovat vnitřek můžeš poměrně jednoduše: text-align: center; a mělo by to fachat tak jak má.. snad... pokud ne tak to dej celé do jednoho divu a napiš tam: margin: 0 auto; - a mělo by se to také vycentrovat. S těmi popisky to nějak nechápu... Zkus to popsat blíže. Jako co přesně se ti nezdá.
|
||
| liborse Profil |
#4 · Zasláno: 3. 6. 2006, 20:05:03
Hm, jenže text-align jsem zkoušel a nefungovalo to, asi kvůli stylům :(. Zkusím to s tím divem...
S těmi popisky - každý náhled má svůj popis - většinou rozlišení a nadpis. U většiny mi to funguje, ale ty sudé ne... Nevím, jak to popsat, koukni se na tu stránku. |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0