Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Husa Profil |
#1 · Zasláno: 8. 6. 2006, 10:55:00 · Upravil/a: Husa
Cauky
Potřeboval bych udělat rozbalovací menu v php s napojením na databázi. Mělo by to fungovat takhle : [url]http://www.builder.cz/art/php/clanek2090799848.html [url] Kliknu na "Parent" odkaz a "Child" odkaz se otevře, pak kliknu podruhé na "Parent" odkaz a "Child" odkaz se zavře. Akorát,že ve výše zmíněném článku není uvedeno, jak to navázat na databázi ): Nemáte někdo zdrojáky, popřípadě i s dumpem databáze, pokud už ste to někdy řešili? Díky Díky Díky |
||
stribny Profil |
#2 · Zasláno: 8. 6. 2006, 12:03:54
To je fakt takovy problem? A to pises, protozes databaze nikdy nevidel nebo proc? Bud mas programatorsky mysleni a nebo ne - pak to nech na jinejch :]]]
Ale vazne - jediny pripad ktery mi jde na mysl je ten ze se databazi bojis, pac pokud umis alespon SELECT, tak bys to mel dat do kupy. |
||
Husa Profil |
#3 · Zasláno: 8. 6. 2006, 12:09:07
Ja sem prispevek zalozil kvuli tomu, aby mi tady nekdo pomohl a ne aby se tady do mne nekdo navazel!
|
||
Casero Profil |
#4 · Zasláno: 8. 6. 2006, 15:01:44
Husa
počkej a kde tam potřebuješ, nebo spíš proč tam chceš plést databasi?? |
||
Anonymní Profil * |
#5 · Zasláno: 8. 6. 2006, 15:18:28
No mam tri tabulky v jedny databazi:
Serazeno hierarchicky : 1.tabulka : project (project_id int auto_increment not null primary key, project_name varchar); 2.tabulka : test_case (test_case_id int auto_increment not null primary key,test_case_name varchar); 3.tabulka : test_procedure (tes_procedure_id int auto_increment not null primary key, test_procedure_name varchar); Chci aby se mi z kazde tabulky z dataze vzal sloupecek, kde je ulozeno jmeno prislusneho nodu a zobrazilo se to v menu. Takze kdybych mel treba v databazi treba tohle : 1.tabulka :(1,Project_1),(2,Project_2),(3,Project_3)....; 2.tabulka :(1,Test_case_1),(2,Test_case_2),(3,Test_case_3).......; 3.tabulka :(1,Test_procedure_1),(2,Test_procedure_2),(3,Test_procedure_3).....; Tak by se mi v menu objevilo po selectu z databaze tohle jako odkazy : Project_1 Project_2 Project_3 No a kdybych klikl treba na odkaz z nazvem Project_2 tak by to potom vypadalo takhle : Project_1 Project_2 Test_case_2 Project_3 No a kdybych klikl pak na odkaz s nazvem Test_case_2 tak by to pak vypadalo takhle : Project_1 Project_2 Test_case_2 Test_procedure_2 Project_3 No a kdybych klikl pak znovu na odkaz s nazvem Test_case_2 tak by se mi to zabalilo a vypadalo by to takhle : Project_1 Project_2 Test_case_2 Project_3 |
||
stribny Profil |
#6 · Zasláno: 10. 6. 2006, 14:35:37
Zda se mi to nejake chaoticke.. nechapu proc by jste to mel resit zrovna takhle.
Neni prece jenom lepsi databazi treba vubec nemit? Jaky to ma smysl aby to bylo v db? Ja osobne bych to dal do pole, zjistil co se ma rozbalit a podle toho prochazel pole a generoval to menu. |
||
24k Profil * |
#7 · Zasláno: 10. 6. 2006, 14:39:50
na toto staci tabulka o 3 sloupcich
Parrent_ID | Sekce_ID | nazev_souboru |
||
Leo Profil |
#8 · Zasláno: 10. 6. 2006, 14:59:55
"Neni prece jenom lepsi databazi treba vubec nemit? Jaky to ma smysl aby to bylo v db? "
Napriklad pro pripad, ze budete potrebovat dodatecne ty hodnoty menit bez hrabani se v PHP kodu - napr. v nejakem redakcnim systemu. Leo |
||
Časová prodleva: 11 měsíců
|
|||
Šulin Profil * |
#9 · Zasláno: 6. 5. 2007, 18:21:01
To sou strasny kecy
"Neni prece jenom lepsi databazi treba vubec nemit? Jaky to ma smysl aby to bylo v db? " tyhle kecy znam a ty lidi taky znam. nikdy nedoazí pomoci a nutí ti neco co ty nechces bez rozvahy. chcec proste menu do databaze pac stranky muzou bejt vyuzivany jinejma lidma ktery s PHP neumi a chteji si menit podle sveho a neotravovat tim webmastera .... tak proste na to neodepisujte kdyz nedokazete pomoct!!! |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0