Autor Zpráva
Anamorphy
Profil *
Potrebujem si stiahnut nejaky prikladovy .php súbor z nejakej webstránky, kedze mnou napisany kod mi nefunguje. Je to absolutne jednoduchy zrozumitelny kod, ved vidite sami :-) :
_____________________________________________________________________
<script language="php">
if (isset($_FILES['fupload']))
{
print "Název: ". $_FILES['fupload']['name'] ."<br />";
print "Velikost: ". $_FILES['fupload']['size'] ." bajtů<br />";
if ($_FILES['fupload']['type'] == "image/pjpeg")
{
$nazev_souboru = $_FILES['fupload']['tmp_name'];
$cil = "ftp://l2elmore.xhosting.cz/poruseni_pravidel/".$_FILES['fupload']['na me'];
move_uploaded_file($nazev_souboru, $cil)
or die ("Nelze uploadnút. Skus jeste raz, poté kontaktuj administrátora.");

if (mail("morph@anamorphy.wz.cz", "Nahlásenie porušenia pravidiel", "Nový image na FTP")) {
print "Porušní pravidel bylo úspěšne nahláseno.";
} else { print "Chyba protokolu. Skus jeste raz, poté kontaktuj administrátora."; }
}
}
</script>
Nahl&aacute;sen&iacute; je naprosto anonymn&iacute;. Nahl&aacute;sit můžte obr&aacute;zkami ve form&aacute;tu jpeg, a to do velikosti 1MB. Velice v&aacute;m děkujeme za každ&eacute; nahl&aacute;&scaron;en&iacute; poru&scaron;en&iacute; na&scaron;ich Pravidel. </div>
</div>
<form enctype="multipart/form-data"
action="<?php print $_SERVER['PHP_SELF']?>" method="post">
<p align="center">
<input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="1000000" >
<input name="fupload" type="file" style="background:#00192D; border:#004884; font-family:Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:11px; color: #ACB9C2" size="70">
<input name="submit" type="submit" value="Nahlásit" style="font-family:Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:11px;">
</p>
</form>
______________________________________________________________________ _______
(btw, kod je vlozeny niekde do stranky)

Skusal som nastavit CHMODy na 777 (tento subor a aj tu zlozku)

Ak poznate nejaky iny na upload, skuste napisat. Diky.
Anamorphy
Profil *
Asi som to zle vysvetlil, proste potrebujem stiahnut .php subor z netu bez toho, aby sa nespustil. Teda za predpokladu, ze nahodou nenajdete tu chybycku.
tiso
Profil
hackujeme, hackujeme? takto amatérsky?
Anamorphy
Profil *
coo? hh, fakt nechapem
Leo
Profil
Jednim dechem mluvite o stazeni, pak zase o uploadu / to jde ale docela v protichudnych smerech (prvni server -> klient, druhe klient -> server). Tak o co vam vlastne jde? Leo
Anamorphy
Profil *
1. Prvá otázka bola o sťahovaní .php súborov zo serveru bez toho, aby sa u klienta (teda u mňa) automaticky spúšťali.
2. To naväzovalo na druhú otázku. Totiž som chcel stiahnúť hotový .php súbor, keďže môj je chybný/nespustiteľný/nespustiteľný na mojom hostingu. To jest jednou možnosťou je aj opraviť tento, aktuálny kód.

Myslím, že jednoduchšie to už napísať neviem. Díky.
djlj
Profil
Anamorphy
1. při uploadu ho třeba přejmenuj na *.php.txt ;)
2. keďže môj je chybný/nespustiteľný/nespustiteľný na mojom hostingu - co si mám pod tím představit?
Anamorphy
Profil *
djlj

2. T.j. daný kód je buď chybný, alebo ho server nevie korektne spustiť (mimochodom, prejavuje sa chybou 404 po kliknutí na spracovanie formulára (tag <form>). Hosting - xHosting)
djlj
Profil
Anamorphy
No tak si tam doplňte správnou cestu, kam se má odesílat... Chyba 404 je mimochodem soubor nebyl nalezen.
Anamorphy
Profil *
Samozrejme viem definície kódov chýb, no ak hovoríte o správnej ceste, tak:
action="<?php print $_SERVER['PHP_SELF']?>" method="post">
...nieje správna cesta? Teda ak to je zle použité, vysvetlite prosím.
Anamorphy
Profil *
Parameter "action" by mal odvolávať na spracovanie kódom v aktuálnom súbore. Daný kód je vložený do .htm súboru
djlj
Profil
Anamorphy
Jednodušší asi bude, když sem postnete odkaz na tu stránku...
Anamorphy
Profil *
djlj -1. při uploadu ho třeba přejmenuj na *.php.txt ;)
-nefunguje

djlj -Jednodušší asi bude, když sem postnete odkaz na tu stránku...
-http://l2elmore.xhosting.cz/pravidla.htm
Anamorphy
Profil *
Anamorphy - djlj -1. při uploadu ho třeba přejmenuj na *.php.txt ;)
-nefunguje

-prepac, neprecital som si to dobre. Nieje to moj php subor.
Anamorphy
Profil *
takze nic?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0