Autor Zpráva
And
Profil *
Já bych potřeboval poradit,už sem toten dotaz hledal, ale nenašel jsem.Já bych si na stránky chtěl udělat takové to menu jak jenom najedeš a zobrazi se ti odkazy.Prosím...
WanTo
Profil
Ukaž nějajakou stránku, kde takové menu je. Z tvého dotazu jsem nepochopil, o co vlastně jde.
And
Profil *
No kdybych nejakou znal tak to s tama skopcim.Proste najedes a objevise vedle dalsi jakoby tabulka kde budou odkazy.Líp to asi nevysvetlim
WanTo
Profil
Myslíš jako je třeba na www.pipni.cz ?
fajzen
Profil *
no, išlo by to asi takto:

<script language="JavaScript">
function zobraz(nieco) {
el= document.getElementById(nieco).style;
el.display= (el.display== 'block')?'none':'block';
}
</script>

potom si dáš:

<span onmouseup="zobraz('menu1')" onmouseout="zobraz('menu1')">
<span id="menu1"> <span><a href="">POLOZKA</a></span><span>
<a href="">POLOZKA</a></span> </span>

atd, pre ďalšie oddiely len zmeníš id
fajzen
Profil *
jo, a za <span id="menu1"> napísať ešte nadpis...
fajzen
Profil *
teda vlastne za <span onmouseup="zobraz('menu1')" onmouseout="zobraz('menu1')"> , samozrejme...
a ešte nezabudni spanu id="menu1" zadať display: none;
a už len pekne ostylovať :)
fajzen
Profil *
hmm, tak ešte oprava: onmouseout="zobraz('menu1')" daj do spanu menu1
And
Profil *
Díky
PostX
Profil *
Takze takto?

<span onmouseup="zobraz('menu1')">
<span id="menu1" onmouseout="zobraz('menu1')" style="display:none">
<img src="neco">
<span><a href="">neco</a>neco</span>
<span><a href="">neco</a>neco</span> </span> </span>
fajzen
Profil *
Tak nejak, ale bude to fungovať pri kliknutí, nie najetí... Treba ešte zmeniť onmouseup na niečo iné, skúšal som onmouseover, ale to blblo... Tak neviem...
<span><a href="">neco</a>neco</span>
<span>
<a href="">neco</a>neco</span></span> </span>
Tieto spany len ak chceš ostylovať každý zvlášť, inak ani netreba
fajzen
Profil *
Tak som že pri viacerých skupinách to robí blbosti... ach jo...
fajzen
Profil *
Keď tak si to pozrite na tom www.pipni.cz, tam ke to robené cez tabulky a pozicovanie- pracné, ale dá sa to vyčítať zo zdrojáku
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.