Autor Zpráva
Jan Bezděk
Profil *
Dobrý den, mám web třídy a poteboval bych tam dostat okolo 300 fotek...jenže, chci, aby každa fotka byla na strance, kde se da jit o jednu fotku vpred a jednu vzad a taky primo na zacatek, a primo na konec. Jak to udelat abych nemusel vytvaret pro kazdou fotku zvlastni html stranku?? Prosim poradte, je to celkem drina tech 300 fotek...=)
Leo
PHP, Leo
Dawe
Profil *
Skus se kouknot po netu na nějakej prográmek. Určitě na to něco bude...
Gekon
JAlbum? :)
habendorf
Taky to lze samozřejmě javascriptem, je to jako cvičení docela pěkná úloha. A když se to vyšperkuje preloady, bude to IMHO lepší než přes PHP.
Leo
"A když se to vyšperkuje preloady, bude to IMHO lepší než přes PHP."

To jste ted nemyslel vazne ze? Leo
habendorf
To jste ted nemyslel vazne ze? Leo

Myslel. Ale možná jsem jen trouba a blbě uvažuju. Prostě mě nenapadá, jak udělat, aby se až po kompletním natažení obrázku začal na pozadí stahovat obrázek následující, aniž bych použil něco jako onload.
Leo
Ja nemluvim o preloadu ale o odkazech - delat odkazy na predchozi a nasledujici pres JS misto PHP je blbost, Leo
habendorf
Hm, asi mluvíme každý o něčem trochu jiném. Měl jsem na mysli něco jako ukazObrazek(n+1);
Leo
Ja mel namysli to, aby to fungovalo i bez JS, Leo
habendorf
Ja mel namysli to, aby to fungovalo i bez JS

Pravda, to přes JS nejde :o)
Magic
Profil *
Express Thumbnail Creator
esemeska
neco
takoveho?

muzu ti poslat zdrojak
Jan Bezděk
Profil *
muzu ti poslat zdrojak[/i]

Jo, tos to by bylo dobre...a je k tomu nutne php?[i]neco
takoveho?
Meldo
Ak mas Photoshop tak ten ti vie automaticky spravit takuto fotogaleriu.

Subor>Automaticky>Fotogaleria pre web
Kajman_
Profil *
Prostě mě nenapadá, jak udělat, aby se až po kompletním natažení obrázku začal na pozadí stahovat obrázek následující, aniž bych použil něco jako onload.

Já mám preloading ve slideshow dělaný tak, že je tam za tou hlavní ještě další fotka v s rozměrem 1x1. Celkem to funguje a pokud se použije onload pro přechod na další, tak už je prostě ta velká načtená. Ale při rychlém připojení jsou lepší nastavitelné časové prodlevy :-)

Při první fotce budou možná stahovány paralelně obě, ale pak už vždy jen ta další, protože ta velká už bude.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0