| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| axis Profil |
#1 · Zasláno: 20. 6. 2006, 15:40:26
Jak na 3 divy umístěné uprostřed stránky ...s tím že prostřední bude ve středu stránky a zbylé dva budou přiléhat z levé a z pravé strany :)
poradí někdo? |
||
| tiso Profil |
#2 · Zasláno: 20. 6. 2006, 15:49:53
je niekoľko možností:
1. float/clear 2. position: absolute 3. dať ich do tabuľky |
||
| axis Profil |
#3 · Zasláno: 20. 6. 2006, 15:54:27
1.float/clear - nejlepší řešení imho...ale nevím jak na to :((
ostatní nepotřebuji...tabulkám se vyhíbám a position:absolute pro mě také není optimálním řešením... |
||
| davidcoudy Profil |
#4 · Zasláno: 20. 6. 2006, 16:22:41
no ja bych udělal jeden velkej hlavní div a do něj bych vložil ty tři tak že bych je floatoval napravo :)
např: <div style="width: 600px;"> <div style="float: right; width: 200px;"></div> <div style="float: right;width: 200px;"></div> <div style="float: right; width: 200px;"></div> </div> |
||
| axis Profil |
#5 · Zasláno: 20. 6. 2006, 16:45:07
No...já to vyřešil....bohužel mám ten zlozvyk se nejdřív ptát a až potom používat vlastní kebuli... :)
Stejně je situací s floatem strašně moc a některý jsou obtížně řešitelný...například kdyby všechny divy byli jinak velký a ty by si chtěl centrovat pouze ten uprostred a ostatni jen prilepit nebo kdyby si mel pouze 2 divy a ten napravo by mel zacinat od stredu...ale vsecko se da nejakym zpusobem vyresit a nema cenu se na to priste ptat.... :))) takze nic no..sorry za zbytecnej dotaz |
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0