Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
jak bych mohl rozchodit tento formulář aby když do něj napisu udaje atd. a odesluje tak aby se ten text se zobrazil na te same strance kde je ten formular diky.
:

<table summary="Formulář pro přidání komentáře k článku.">
<tr class="required">
<th><label for="discuss_name"><strong>jméno:</strong></label></th>
<td colspan="3">
<input type="text" name="discuss_name" id="discuss_name"
value="" class="long" maxlength="255" /> </td>
</tr>
<tr>
<th><label for="discuss_email">e-mail:</label></th>
<td>
<input type="text" name="discuss_email" id="discuss_email"
value="" class="normal" maxlength="255" />
</td>
<th><label for="discuss_web">web:</label></th>
<td>
<input type="text" name="discuss_web" id="discuss_web"
value="" class="normal" maxlength="255" />
</td>
</tr>
<tr class="required">
<th><label for="discuss_text"><strong>text:</strong></label></th>
<td colspan="3">
<textarea name="discuss_text" id="discuss_text" cols="40" rows="5"></textarea>
</td>
</tr>
<tr class="submit">
<td colspan="4">
<input type="submit" value="Odeslat" />
</td>
</tr>
</table>
tiso
Profil
1. Chýba Ti tam <form action="nazov-stranky.php" method="POST"> a na konci </form>
2. nie je jasné či sa má zobraziť iba len jeden text čo odošleš, alebo viacero tých textov
Anonymní
Profil *
vsechny ty texty ktery se tam zadaj prosim de to nak udelat jinak nez pres php?
tiso
Profil
...tak to vyzerá že dá, ale iba pre IE - v Javascripte... Potrebuješ totiž zapisovať tie texty do súboru...

druhá možnosť je kniha návštev od http://blueboard.cz/
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0