| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Equilibrix Profil * |
#1 · Zasláno: 28. 6. 2006, 10:40:14
Rád bych se zeptal, zda má někdo zkušenosti s načítáním obrázků z lokálního disku?
Viděl jsem tuto možnost v některých prohlížečových hrách (obrázky se stáhnou někam na lokální disk a ve hře se k nim udá cesta) a chtěl bych vědět: 1) je načítání obrázků z lokálního disku v globálním hledisku rychlejší než "klasické" načítání ze serveru? (bereme v potaz i prohlížečovou cache) 2) pokud ano, tak jak přesně na to jít? Předem děkuji za odpovědi! |
||
| Leo Profil |
#2 · Zasláno: 28. 6. 2006, 10:48:29
No osobne bych svuj prohlizec obrazky ani jine soubory na disk (krome kese) bez meho vedomi ukladat jako uzivatel nenechal.
1) je načítání obrázků z lokálního disku v globálním hledisku rychlejší než "klasické" načítání ze serveru? (bereme v potaz i prohlížečovou cache) Pokud bereme kes prohlizece tak to bohate staci - to je taky na lokalnim disku (nebo v pameti) a poprve se ze serveru musi obrazek stahnout tak jak tak... Leo |
||
| Equilibrix Profil * |
#3 · Zasláno: 28. 6. 2006, 12:10:35
ad 1) to jsem si myslel taky.. ale na druhou stranu jsem si říkal, proč by to v těch hrách dělali, kdyby to bylo k ničemu?
|
||
| Leo Profil |
#4 · Zasláno: 28. 6. 2006, 12:19:12
Vetsina veci, co lidi delaji je k nicemu, to neni meritko... Treba se snazi osetrit pripad, kdy prohlizec ma zakazane kesovani (ale pak pravdepodobne ma zakazane i to, aby se webova stranka hrabala na disku), nebo tvurci neumi kesovat obrazky :-) Treba je i jiny duvod, ale pocitacove hry nejsou muj obor... Leo
|
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0