Autor Zpráva
Equilibrix
Profil *
Rád bych se zeptal, zda má někdo zkušenosti s načítáním obrázků z lokálního disku?
Viděl jsem tuto možnost v některých prohlížečových hrách (obrázky se stáhnou někam na lokální disk a ve hře se k nim udá cesta) a chtěl bych vědět:

1) je načítání obrázků z lokálního disku v globálním hledisku rychlejší než "klasické" načítání ze serveru? (bereme v potaz i prohlížečovou cache)
2) pokud ano, tak jak přesně na to jít?

Předem děkuji za odpovědi!
Leo
No osobne bych svuj prohlizec obrazky ani jine soubory na disk (krome kese) bez meho vedomi ukladat jako uzivatel nenechal.

1) je načítání obrázků z lokálního disku v globálním hledisku rychlejší než "klasické" načítání ze serveru? (bereme v potaz i prohlížečovou cache)

Pokud bereme kes prohlizece tak to bohate staci - to je taky na lokalnim disku (nebo v pameti) a poprve se ze serveru musi obrazek stahnout tak jak tak...

Leo
Equilibrix
Profil *
ad 1) to jsem si myslel taky.. ale na druhou stranu jsem si říkal, proč by to v těch hrách dělali, kdyby to bylo k ničemu?
Leo
Vetsina veci, co lidi delaji je k nicemu, to neni meritko... Treba se snazi osetrit pripad, kdy prohlizec ma zakazane kesovani (ale pak pravdepodobne ma zakazane i to, aby se webova stranka hrabala na disku), nebo tvurci neumi kesovat obrazky :-) Treba je i jiny duvod, ale pocitacove hry nejsou muj obor... Leo
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0