Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
jjj Profil * |
#1 · Zasláno: 29. 6. 2006, 22:31:50
Dobry den, mam maly problem.
Rad bych mel na strance seznam spolecnosti v objektu SELECT. Predstavme si treba, ze v nem jsou v optionech spolecnosti Skoda, Audi, BMW. Vedle toho bych rad dal druhy select, ve kterem by v optionech byly vypsany vsechny vyrobky techto firem, ovsem vsechny optiony by byly disabled. Az teprve kdyz by nekdo zvolil v prvnim selectu treba BWM, odkryly by se v druhem selectu kuprikladu prvni, treti a sesty option, protoze zrovna v techto by byly modely Bavoraku. Jde to nejak udelat, aby to chodilo v IE i Moz? Uz jsme se o to pokousel, vzdycky to ale slo jen v te Moz, IE si to interpretoval uplne nejako spatne. Diky, JJJ |
||
Leo Profil |
#2 · Zasláno: 29. 6. 2006, 22:34:32
A mala ukazka kodu, ktery jste uz zkousel? Leo
|
||
habendorf Profil |
#3 · Zasláno: 29. 6. 2006, 22:37:01
Než se do toho pustíš, zamysli se jestli to tak opravdu je dobré. Já bych to osobně udělal tak, že pokud vyberu např. BMW, tak v druhém selectu už budou jen a pouze modely BMW, atd.
A nebo když už, tak aby to nebyl kuprikladu prvni, treti a sesty option, použil bych optgroup, aby byly modely pěkně pohromadě. |
||
jjj Profil * |
#4 · Zasláno: 29. 6. 2006, 22:39:40
Zareagoval bych ted pouze na habendorfa. Libi se mi moc ta tva varianta, ze by tam po vybrani BMW byly jen a pouze modely BMW, nemohl bys mne prosimte prozradit, jak na to?
|
||
Leo Profil |
#5 · Zasláno: 29. 6. 2006, 22:42:04
JavaScriptem, Leo
|
||
jjj Profil * |
#6 · Zasláno: 29. 6. 2006, 22:46:42
A konkretni priklad byste prosim nemel? Ac peclive Googluji, stale nic nenachazim. Dekuji.
|
||
habendorf Profil |
#7 · Zasláno: 30. 6. 2006, 00:11:14
jjj: Tak jsem ti to načrtnul http://www.1-webdesign.cz/stuff/select4.html
|
||
jjj Profil * |
#8 · Zasláno: 30. 6. 2006, 10:57:49
Velmi dekuji, je to jeste mnohem lepsi, nez jsem mel puvodne naplanovano :-)
Diky! |
||
Časová prodleva: 1 rok
|
|||
habendorf Profil |
#9 · Zasláno: 21. 8. 2007, 21:35:32
Nemůžu editovat předchozí příspěvek, tak jen pro ty, co se sem zatoulali - aktuální adresa příkladu je http://stuff.1-webdesign.cz/select4.html
|
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0