« 1 2 3 »
Autor Zpráva
Bubák
Profil
adamico
Tak velká škoda to není, web bude bez rámů.
steplan
Profil
rozdělil sem si stránku do dvou rámů ale v obou mi to píše "stránku nelze zobzazit" nevíte jak dál ??????
Mistr
Profil
steplan
Napiš sem kód té stránky. Vypadá to, že nemáš definované stránky, které se mají v jednotlivých rámech zobrazit. A nebo tyto stránky nemáš vůbec vytvořené.
adamico
Profil *
web bez ramu je teda skoda to bude ako vyzerať ? asi tak ako to teraz vyzera u mna www.trieda.yw.sk
adamico
Profil *
a mistr mne to stale nejde a už ani neviem čo mam robiť, akurat vždy ked tam ten kod dám tak ani jedna podstránka nejde otvoriť, proste je tam len bielo ked sa otvorí, a ked ten html kod vymažem tak všetky písmená š,č,ž,ť,ň, a podobne mam ako štvorčeky alebo obdlžničky ..
Mistr
Profil
adamico
všetky písmená š,č,ž,ť,ň, a podobne mam ako štvorčeky alebo obdlžničky
Tento poblém řeší kódování.
http://www.jakpsatweb.cz/cestina.html
Mistr
Profil
adamico
urat vždy ked tam ten kod dám tak ani jedna podstránka nejde otvoriť, proste je tam len bielo ked sa otvor
Nakopíruj sem ten HTML kód stránky. Uvidíme, co s tím.
adamico
Profil *
mistr neruzomuiem tomu čo ste napisal druhé, nemožem vam to skopirovať, pretože ja vždy ten html kod musim vymazať aby sa stránka znova zobrazila a nemal som vpadok, pretože si nemožem vypadok dovoliť a ta prvá vec s tým kodovaním, musí sa to dať do všetkých podstránok ? lebo som sa o tom nedočítal či stačí len na index alebo všade ?!
adamico
Profil *
aha tak asi do kazdej hlavicky ok
adamico
Profil *
jo a vyskušal som to kodovanie a nejde na všetkých podstránkach to mam good ale na jednej sa stále zobrazujú štvorčeky
adamico
Profil *
dal som tam všeky tri kodovania a už sa zobrazuje veštko okrem "ž" a "ť"
adamico
Profil *
a ľ mi napíše ako ž
adamico
Profil *
http://trieda.yw.sk/novinky.html
adamico
Profil *
posledná veta o ďažšiom dianí a mam napísane ďaľšiom
Mistr
Profil
adamico
Díval jsem se na Tvojí stránku http://trieda.yw.sk/novinky.html a musím říci, že se hemží chybami. Předně:
(1) Zcela chybí základní části, tedy:
<html>

<head>
</head>
<body>
</body>
</html>

Například definování sytlu patří do části <head></head>.
(2) Stránku nelze mít napsánu ve více kódováních:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-2" />

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250" />
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

Vyber si jen jedno a to používej.

V kontextu druhého bodu krásně působí věta z titulní stránky Tvého webu:
Ak sa Vám diakritizované znaky budú stále zobrazovat ako štvorečky, chyba je bud v prehliadači alebo v celom systéme.
Mistr
Profil
adamico
neruzomuiem tomu čo ste napisal
Snad si můžeme, pokud Ti/Vám to nebude vadit, tykat.

pretože ja vždy ten html kod musim vymazať aby sa stránka znova zobrazila a nemal som vpadok, pretože si nemožem vypadok dovoliť
Tak teď zas nerozumím já. Tedy tomu, že si nemůžeš/nemůžete dovolit výpadek, tomu rozumím. Ovšem nevím, proč je třeba HTML kód vymazat, aby se stránka zobrazila znova.
adamico
Profil *
tykať si možme
adamico
Profil *
ja by som to povedal taktop ja som ***** čiže asi tak....
Anonymní
Profil *
(1) Zcela chybí základní části, tedy:

<html>

<head>

</head>

<body>

</body>

</html>

ale tohle je blbost, tyhle elementy sou nepovinny (i podle w3c), psat je je naprosto zbytecny...
adamico
Profil *
čiže netreba to ?
adamico
Profil *
čiže mam to fajn
adamico
Profil *
Tak teď zas nerozumím já. Tedy tomu, že si nemůžeš/nemůžete dovolit výpadek, tomu rozumím. Ovšem nevím, proč je třeba HTML kód vymazat, aby se stránka zobrazila znova.
Tak nevedel som ako to mam napisať, proste ked tam ten html kod vložím tá podstránka zrazu zmiznev prehliadačoch a ked ho vymažem znova je všetko fajn. Nevie či som to dobre vysvetlil ale snad hej
adamico
Profil *
V kontextu druhého bodu krásně působí věta z titulní stránky Tvého webu:
Ak sa Vám diakritizované znaky budú stále zobrazovat ako štvorečky, chyba je bud v prehliadači alebo v celom systéme.

Krásne ? Ano povedal som si že kašlem na to proste to zvalim na ich prehliadač no nie ???
Mistr
Profil
Anonymní
Zhodnocení Tvého tvrzení bych spíš přenechal odborníkovi, tedy Chamurappimu.
Mistr
Profil
adamico
Tak teď zas nerozumím já. Tedy tomu, že si nemůžeš/nemůžete dovolit výpadek, tomu rozumím. Ovšem nevím, proč je třeba HTML kód vymazat, aby se stránka zobrazila znova.
Tak nevedel som ako to mam napisať, proste ked tam ten html kod vložím tá podstránka zrazu zmiznev prehliadačoch a ked ho vymažem znova je všetko fajn. Nevie či som to dobre vysvetlil ale snad hej

Můžeš sem poslat kód té chybující stránky?
Mistr
Profil
adamico
V kontextu druhého bodu krásně působí věta z titulní stránky Tvého webu:
Ak sa Vám diakritizované znaky budú stále zobrazovat ako štvorečky, chyba je bud v prehliadači alebo v celom systéme.
Krásne ? Ano povedal som si že kašlem na to proste to zvalim na ich prehliadač no nie ???

Zvol jedno kódování a v něm stránku piš.
Bubák
Profil
Zhodnocení Tvého tvrzení bych spíš přenechal odborníkovi, tedy Chamurappimu.
Proč na všecho volat Chamurappiho? Objasnění je hezky česky v tomto článku:
http://atd.havrlant.net/jak-funguje-html

V kontextu druhého bodu krásně působí věta z titulní stránky Tvého webu:
Ak sa Vám diakritizované znaky budú stále zobrazovat ako štvorečky, chyba je bud v prehliadači alebo v celom systéme.
Krásne ? Ano povedal som si že kašlem na to proste to zvalim na ich prehliadač no nie ???

Chudák BFU, co ce mu zobrazí stránka se čtverečky, až si to přečte, bude chtít přeinstalovat systém, což je u něj Windows.
Mistr
Profil
Bubák
Proč na všecho volat Chamurappiho? Objasnění je hezky česky v tomto článku:
http://atd.havrlant.net/jak-funguje-html

Klidně, názor může zaznít i od Timyho.

Rozumím-li tomu správně, pak mi chceš naznačit, že Anonymní měl pravdu s tezí, že lze všechny <html>, <head> a <body> vynechávat? Pokud tomu tak je, pak se mu omlouvám za mystifikaci. A Tobě děkuji za nový, pro mě do té doby neznámý, postřeh.
adamico
Profil
No fajn, nakoniec to ide, ale zas mám problém, ako spraviť aby sa nezobrazovali rolovátky v rámoch, aby to proste bolo len tak na lavej strane. Dá sa -?-?-?-
Mistr
Profil
adamico
Záleží na velikosti té zobrazované stránky (rozměry obrázků apod.).
« 1 2 3 »
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.