Autor Zpráva
Lumír
Profil *
Chtěl bych se zeptat. Chi udělat tajenku tak, že do jednoho pole bych napsal text, třeba ahoj a ve druhém by se mi zobrazilo a . Mohli byste mi poradit???
Napište mi na KojeckyL@seznam.cz
Leo
Profil
Co? Jaky ma smysl mit neco ve dvou polich formulare? Leo
habendorf
Profil
Nevím jestli to chápu dobře: Do jednoho inputu chceš ručně zapsat nějaké slovo a do druhého inputu se z něj má samo napsat nějaké písmeno?

Na onSubmit přečteš hodnotu v prvním inputu, vybereš z ní požadovaný substring a přičteš ho k hodnotě, kterou máš v druhém inputu. (na začátku ji nastavíš na prázdný string) - takže v každém kole ti přibude v druhém inputu jedno (tedy záleží na tom substringu, může třeba i víc) nové písmenko.

Stačí to takhle?
Lumír
Profil *
Dobře. Díky.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.