Autor Zpráva
Hafik14
Profil *
Ahoj,dělam weby,ale když na něco použiju příkaz třeba:
<DIV style="position:absolute;left:25%;top:24%;width:50%;height:78%;z-index :18" align="left">
<IFRAME name="main" width="100%" height="100%" src="nowinky.html" frameborder="0" hspace="0" vspace="0">

</IFRAME></div>

a dam si to tam kde to chci mit a mam rozlišení 1024x768, tak je to w pohodě,ale když se na to koukne někdo z jinym rozlišenim , tak to ma umístěny uplně někde jinde :(hledam to na netu už někde 2 dny POMOOOOOOC PLLLS ( jinak sem začatečník tak abych to pobral ) DIK:)
nightfish
Profil
position:absolute;left:25%;top:24%;width:50%;height:78%

div bude mít 50% šířky a 78% výšky nadřazeného elementu (např. elementu body)
a bude umístěn 25% šířky nadřazeného elementu od levého okraje a 24% výšku nadřazeného elementu zhora...
Hafik14
Profil *
hmm a neceš mi to udělat :) .. nebo nemas ICQ :)
Hafik14
Profil *
nebo si mě pridej .. 291-229-783 prosim moc to potrebuju .. bez toho se nehnu dal:( ..
nightfish
Profil
no
zkus ještě napsat, co chceš, aby to vlastně dělalo

jestliže to chceš připlácnout natvrdo na jedno místo, tak

(200px zleva, 200px zhora, sirka 350 px, vyska 200px)

<div style="position: absolute; left: 200px; top: 200px; width: 350px; height: 200px;">
Hafik14
Profil *
tady se koukni ;)
http://www.kluzakriders.wz.cz/1111/template052/index2.html
tam to mam .. a když si nastawíš jiny rozlišení než 1024x768 .. tak to je uplně rozhozeny .. ale ja ci aby to bylo porad stejně.. tam kde to ma bejt i když se na to koukne kámoš co má nastawený trena 1600x1200 ;)
venca163
Profil
máš v tom trochu bordel ne?
- máš tam dvakrát </body> </body> a tak nějak jsem z toho špatný
Hafik14
Profil *
no ono by to chtělo nějak posprawit asi .. no ..:) trochu,ale ted mi jde jenom o to rozlišení...;)
Mistr
Profil
Ten dotaz mi je nějak povědomý.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.