Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Wafle Profil * |
#1 · Zasláno: 18. 7. 2006, 10:36:12
Zdravím, mám další problém. Mám řádek v tabulce, který píše o nějakém souboru ve složce a já potřebuju, aby se ten soubor po označení řádku a zmáčknutí tlačítka "del" smazal. Nevíte někdo jak to udělat?
dík moc ;-) |
||
DJ Miky Profil |
#2 · Zasláno: 18. 7. 2006, 10:50:29
V jaké tabulce? Excel? xxSQL?
|
||
Wafle Profil * |
#3 · Zasláno: 18. 7. 2006, 10:59:33
v normální html tabulce
|
||
souki Profil |
#4 · Zasláno: 18. 7. 2006, 11:54:47
AJAX a PHP,.. ale bude to složitý..
|
||
Wafle Profil * |
#5 · Zasláno: 18. 7. 2006, 14:35:56
Tak jsem to udělal trochu jinak. Ale mám další problém. Tu stránku s tou tabulkou mám v java appletu, který zajišťuje drag-and-drop přenos do serverové složky a zobrazení úrovně přenosu souboru. Na té stránce s tabulkou mám formulář - s checkboxem u každé položky - a potom tlačítkem odeslat pod tabulkou:
<form><table><tr><th align="left">Nazev souboru</th><th align="right">Velikost</th><th>Odstranit</th></tr> <tr><td>soubor.txt</td><td align="right">3510</td><td align="center"><input type="checkbox" name="del[]" value="soubor.txt"></td></tr></table><p align="right"><input type="submit" name="akce" value="Odstranit vybrane"></p></form> PHP kod: if($akce == "Odstranit vybrane") { $vyb = NULL; foreach($del as $klic => $hodnota) { $vyb .= "$hodnota,"; } $vyb = explode(",",$vyb); $y = count($vyb); for($i=0 ; $i < $y-1 ; $i++) { if(file_exists("$save_path/$vyb[$i]")) { unlink("$save_path/$vyb[$i]"); } } } A když tam mám třeba 2 položky a odstraním nejdříve jednu a pak chci odstranit druhou, bez toho abych aktualizoval applet, chce se smazat zase ta položka, co se mazala dříve. Když ale to stejný udělám normálně v prohlížeči, funguje vše tak, jak má. Nevíte někdo, jak to zpravit, popř. jak můžu z té stránky v appletu aktualizovat celý applet? dík moc ;-) |
||
Wafle Profil * |
#6 · Zasláno: 18. 7. 2006, 15:12:34
tak nic, uz jsem na to prisel :-)
|
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0