Autor Zpráva
Romanticka
Profil
Zdravim,

mam prihlasovaci formular, ktery pracuje s DB, ale potrebuju zarucit ze kdyz se neprihlasim a zadam napriklad adresu: ......./admin/vlozit.php , aby to po me chtelo prihlasit se. Kdyz uz budu prihlaseny, tak aby to nechtelo prihlaseni. Jak toho docilit?

Neco mam tady .

Mam ruzny stranky, napr.: vlozit.php, update.php atd. Da se do toho vlozit nejaky script, aby to chtelo autorizaci pokud jsem se uz neprihlasil?
djlj
Profil
Da se do toho vlozit nejaky script, aby to chtelo autorizaci pokud jsem se uz neprihlasil?
Ano, dá. To záleží na tom, jak máš řešené přihlašování. Prostě při každém přístupu na "zaheslovanou" stránku kontroluj, zda je uživatel přihlášen.
Romanticka
Profil
jo ale ja nevim jak :( Co se tam pise? Ja o PHP nemam ani paru. Sem tam neco lehkyho pomoci scriptu si zprovoznim nebo upravim, ale tohle fakt nevim. Co do kazde stranky vepsat?
stribny
Profil
Nejvíce se při přihlašování používá Session - při validním vstupu si uložíš do session informaci o přihlášení. Na ostatních stránkách to pak jen kontroluješ.
Romanticka
Profil
A nemate nekde na netu nejaky navod nebo ukazku?
Spikee
Profil
Celkom dobre je to tu http://php.vrana.cz/prihlasovani-uzivatelu.php
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.