Autor Zpráva
Jack
Profil *
Zajímá mě, jak udělat, aby ten, kdo přijde na mojí stránku, mohl určitou věc stáhnout.

Buďte tak hodní a nepište nějaké: on (release) {
getURL ("http://www.blabla.sk/nieco.rar", _blank)
},
Z toho prd pochopim.
Napište to asi takhle (plácnu):
Př: Napiš <download:, potom jméno souboru a ukonči >

A prosím nekecejte tady o jiných věcech, chtěl bych se dostat k odpovědi.

Díky :-)
peta
Profil *
Jack
"prosím nekecejte tady o jiných věcech"
1. tak jako zatim jsi nepospal, co bys konkretne rad
2. nedal jsi odkaz na stranku, jak to mas a jak to chces zmenit
3.
on (release) {
getURL ("http://www.blabla.sk/nieco.rar", _blank)
}
to vypada neco jako javascript, akorat se to pise do HEAD nebo do BODY
v tom body to bypada asi takto:
<BODY onload="nejaka_funkce();">
(jakpsatweb - javascript - priklady)
<BODY onload="location.href='nieco.rar';">
(jakpsatweb - javascript - priklady - select zpusobi presmerovani na stranku)
<BODY onload="windows.open('nieco.rar','','');">
(jakpsatweb - javascript - (priklady) nebo object window)

<BODY>
<IFRAME src="nieco.rar"></IFRAME>
<BODY onload="aaa.location.href='nieco.rar';">
<IFRAME src="" name="aaa"></IFRAME>

A kdyz se to tyka treba FLASH, tak se to pise do OBJECT jako pluginspace? ted si nejsem jistej, ja takove veci nepouzivam.

Ale, protoze vubec nechapu, co bys rad, tak nelze odpovedet na otazku, ktera nebyla polozena a popsana. Proto sem do ted nikdo nenapsal.
Anonymní
Profil *
on (release) {
getURL ("http://www.blabla.sk/nieco.rar", _blank)
}
- TOHLE JE ODKAZ VE FLASHI (Action Script), zadnej JS!!!

download udelas normalne jako odkaz na ten soubor:
<a href="jmeno_tveho_souboru.typ">text ke kliknuti</a>

uzivateli se soubor zpracuje podle jeho nastaveni na ten typ: nekomu se otevre rovnou v prirazenem programu, ale vetsinou se zobrazi nabidka Chcete soubor spustit/ulozit - tohle se neda ovlivnit.
peta
Profil *
Anonymní
tak na Flash je dole skupina for Flash. Nevim, proc to pise sem :)
Jack
Profil *
Jak udělat, aby ten, kdo přijde na mojí stránku, mohl určitou věc stáhnout.
No tak snad ta otázka je napsaná jasně: "Jak udělat, aby si z mojí stránky mohl někdo něco stáhnout?" No prostě jak udělat jak udělat download, což je taky jméno témata. Pan "Anonymní" to pochopil správně, tak nevím, proč by nemohli i jiní, tím narážím na "proto sem doteď nikdo nenapsal". Ale jinak dík za radu.
Jack
Profil *
Jo a abych nezapomněl, to on (release) getURL ("http://www.blabla.sk/nieco.rar", _blank) bylo samotné jako odpověď na otázku "jak udělat download" v jiném tématu, tak jsem radši napsal, abyste neposílali odpovědi tohoto typu, protože bez vysvětlení je mi taková odpověď celkem na nic.
Steve
Profil
Jack
A abych nezapomnel ja, tak bys pro priste moh specifikovat par veci, takze jestli jsem to pochopil, tak by idealni otazka pro tento priklad byla:

Zajímá mě, jak udělat, aby ten, kdo přijde na mojí Flashovou stránku, mohl určitou věc stáhnout. Prosím nepište příklady, ty znam. Jde mi pouze o vysvetleni toho jak to funguje. Dekuji

A tohle bys trebas mohl umistit do prostoru, kde se pokladaji flashove dotazy. To by v tvem, pripade znamenalo ActionScript. A pro priste by mozna stacilo zalozit jenom jedno vlakno, kde pokud dobre polozis otazku, tak ti vsichni ochotne odpovi, protoze pochopi tvuj dotaz.
Jack
Profil *
Steve
Víš, taky existujou lidi, co nevědí, co je to Flash. Tím nemyslím, jak se to řekne hezky česky, ale to, co to je a k čemu to je. Osobně jich znám spoustu a to sou to PCmaniaci. A mimochodem nemám rád týpky, co moc kritizujou.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0