Autor Zpráva
kodl
Profil *
Zdravím,

Když pomocí příkazů Revrite provádím změnu URL ?strana=neco na neco.html u fungujících stránek, je dobré dát do parametrů toho příkazu R=301 nebo se to zde nemusí. Jde o to, aby vyhledávače pak neměli dubl stránky.
Dík
koudi
Profil
Ano, je to vhodné.
kodl
Profil *
Tak nevím, dal jsem 301 a přestal mi fungovat web, při volání jakékoliv stránky mi skákala error 404.
zdenek
Profil *
Tak nevím, dal jsem 301 a přestal mi fungovat web, při volání jakékoliv stránky mi skákala error 404.

Já jsem tam 301 neměl a nefungovalo to. Teď mám a funguje to. Přesně naopak.
kodl
Profil *
zdenek
já tam mám dva příkazy, jedním krátím url o případné www a tam mám R-301, L, QSA
a v druhém mám html na php a tam mám L, QSA a jak tam prdnu R=301 tak končím.
Kajman_
Profil *
Zkuste napsat pravidla. Možná bude stačit správně nastavit RewriteBase.
DJ Miky
Profil
kodl
Zřejmě se to zacyklí. Při rewritu *.html stránek na index.php?stranka=* nepoužívejte přesměrování 301. Potom by to ztrácelo smysl.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0