| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Sailon Profil * |
#1 · Zasláno: 26. 7. 2006, 16:05:33
robim script na zapis textu na vrch suboru bez zmazania predoslych dat.
<?php $data_txt = "data.txt"; $temp_txt = "temp.txt"; $fd = fopen("$data_txt", "a+"); $ft = fopen("temp.txt", "a+"); $dta = fread($fd, filesize("$data_txt")); copy("$data_txt", "$temp_txt"); ftruncate($fd, 0); fwrite($fd, date("H:i:s")) . "\n"; fseek($fd, 0, SEEK_END); $tmp = fread($ft, filesize("$temp_txt")); Copy("$temp_txt", "$data_txt"); ftruncate($ft, 0); fClose($fd); fClose($ft); ?> pomozte mi.... prosim! |
||
| djlj Profil |
#2 · Zasláno: 26. 7. 2006, 16:22:22
pomozte mi
S čím? |
||
| Sailon Profil * |
#3 · Zasláno: 26. 7. 2006, 17:05:17
napr. ked mam v ftruncate($fd, 0); 0 tak mi to nejde skopirovat.
a ponehat tam nejaky obsah to tiez nemozem. proste potrebujem script co by mi zapisoval do txt suboru nove hore a starsie posuval dole. nech robim co robim neviem si to urobit..... :((((( |
||
| Sailon Profil * |
#4 · Zasláno: 26. 7. 2006, 18:28:00
HURAAAAAAA!!!!!
uz to konecne mam! :) <?php $logfile = "data.txt"; $fp = fopen("$logfile", "r"); $data = fread($fp, filesize("data.txt")); fclose($fp); $fp = fopen("$logfile", "w"); fwrite($fp, date("d.m. Y, H:i:s") ." - - "); fwrite($fp, $_SERVER["REMOTE_ADDR"] ." // "); fwrite($fp, gethostbyaddr($_SERVER["REMOTE_ADDR"]) ." - - "); fwrite($fp, $_SERVER["REQUEST_METHOD"] ." - - "); fwrite($fp, $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"] ." - - "); fwrite($fp, $_SERVER['HTTP_REFERER'] ."<br>".$data); fclose($fp); $fp = fopen("$logfile", "r"); fpassthru($fp); fclose($fp); ?> |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0