Autor Zpráva
tcman
Profil *
Zdravím všeci! Mám menší problém v Iframe. Do iframe jsem si vložil tabulku no a klasická věta: jinak se to objevuje v IE a jinak v mozile! no a chtěl jsem se zeptat jesltli něco není nějakej fígl kterej si to převádítřeba v CSS?? Dík moc
Bubák
Profil
klasická věta: jinak se to objevuje v IE a jinak v mozile!
Klasický dotaz: co?
Mistr
Profil
tcman
http://www.jakpsatweb.cz/css/css-prohlizece-hacky.html
tcman
Profil *
jen iframe se mě zvětšív IE a ostatní zůstane!
Bubák
Profil
jen iframe se mě zvětšív IE a ostatní zůstane!

Ja nerozumím, co ty říkat.
tcman
Profil *
mám 2 okna iframu a v nich mám udělaný tabulky! no a kouknu se na to v IE a pouze ty 2ifrajmový okna se zvětší a ta tabulka co je v nich tak se nezvětší.
Mistr
Profil
tcman
Tak tu tabulku zadávej v procentech.
tcman
Profil *
Zkusil jsem to, ale nic! Normálně to funguje ale v tom Iframejmu mě to nechce vzít!

<iframe src="obsah.html" marginheight="0" marginwidth="0" width="750" height="400"name="okno2"frameborder="0" bgcolor="blue">



a tedka ta tabulka co je vložená do iframe:

<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html;charset=iso-8859-2">


<title>Nikýskovy obrazy </title>
<style>
td {color:white;}
</style>

</head>
<body bgcolor=#000000>

<table bgcolor="black" border="2" rules="cols" bordercolor="white">
<tr><td width= 30% height= 392% >ahojky
</td> <td width= 400% bgcolor="#CCCCCC">nečum</td><td width= 30% >debile</td></tr>
</table>


</body>
</html>

Dík
Hanys
Profil
Jinak iframe je párový...
<iframe src="obsah.html" marginheight="0" marginwidth="0" width="750" height="400" name="okno2" frameborder="0" bgcolor="blue"></iframe>
Mistr
Profil
tcman
Proč máš ty šílené hodnoty 392% či 400%?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.