« 1 2 »
Autor Zpráva
jiri.free
Profil *
Ahoj, chci se zeptat, jak dám za kurzor myši obrázek?


Dále bych chtěl, aby se na mé stránce mohl vytvořil stále rotujicí text z vrchu dolů(vertikálně). Prosím pomozte, děkuji.
habendorf
Profil
ad1) nějaká JS opičárna
ad2) marquee
jiri.free
Profil *
js opicarna by byla ale nefunguje mi na stránkách a marguee nechci chci aby se posouvaly cele vety ne jenom pismaena. prosim specifikujte mi nekdo neco blize, dekuju.
habendorf
Profil
marguee nechci chci aby se posouvaly cele vety ne jenom pismaena

Was?
WanTo
Profil
http://linux.programator.cz/projekty/javascript/scripty.php?kat=5
- Tady je těch JS opičáren víc než dost.
jiri.free
Profil *
Dále bych chtěl, aby se na mé stránce mohl vytvořil stále rotujicí text z vrchu dolů(vertikálně)[i][/i]

tak jsem to myslel ne z prava doleva vety ale veta s dola nahoru jako treba tady: www.nibelunger.com

Kapišto?
jiri.free
Profil *
http://linux.programator.cz/projekty/javascript/scripty.php?kat=5 ty scripty nefungují ve firefoxu, čím to je?
habendorf
Profil
tak jsem to myslel ne z prava doleva vety ale veta s dola nahoru
Kapišto

Marquee. Kapišto?
WanTo
Profil
ty scripty nefungují ve firefoxu, čím to je?
Asi používají document.all. Vykašli se na podobné hovadiny, přepiš si to na document.getElementById nebo si pořiď Operu ;-)
jiri.free
Profil *
kde ten dokument .all najdu? dikec
koudi
Profil
Vykašli se na podobné hovadiny, přepiš si to na document.getElementById nebo si pořiď Operu ;-)
Ještě bych to zkrátil - vykašli se na podobné hovadiny. Opravdu to sou kraviny, který sou úplně k ničemu.
WanTo
Profil
jiri.free
kde ten dokument .all najdu? dikec
Na blbou otázku blbá odpověď: ve zdrojáku.
Fnesveda
Profil
Přečti si jakpsatweb.cz sekci javascript
jiri.free
Profil *
tak vam teda pekne dekuju vi machri
Fnesveda
Profil
Neni zac
habendorf
Profil
Chytrému poraď, ...

No nic, asi blacklist.
Bubák
Profil
Další nápověda, nebo že by trkanec?
www.czilla.cz/vyvojari/web/opravy-chyb/
Anonymní
Profil *
jiri.free---> to co jsi sem dal je udělaný ve flashi ne v javascriptu.
jiri.free
Profil *
ja vim to bylo pouze na ukazku jak bych to asi chtěl, jinak dikec. Uz jsem to asi pochipil, to vse je kvuli syntaxi? Takze ted document.all staci prepsat, dikec, doufam ze to pojede
jiri.free
Profil *
Tady je cast kodu:
{
document.all.cursor.style.left=yy_ml+10
document.all.cursor.style.top=yy_mt+10
}

Jak ma vypadat ten prepsany kod? takhle?:

{
document.getElementById.cursor.style.left=yy_ml+10
document.getElementById.cursor.style.top=yy_mt+10
}

Nebo jinak, ja totiz nerozumim tomu id, dikec
jiri.free
Profil *
????????prosim poradte
DJ Miky
Profil
jiri.free
document.getElementById("cursor").style.left=yy_ml+10
document.getElementById("cursor").style.top=yy_mt+10
jiri.free
Profil *
zkousel jsem to a ani ted mi to nejede, jenom se mi objevi ten obrazek nekde uprostred obrazovky a nic jinyho se nedeje. Co ted?
jiri.free
Profil *
Tak jinak, nesel by nejak nahradit kurozr obrazkem??? prosim, jestli nevite neco co s tim js, tak aspon s timto mi zkuste jeste pomoct, dekuju.
Anonymní
Profil *
body {cursor:url("kurzor.cur");}
ale kozna je to IE only ted nevim...
jiri.free
Profil *
je to jen pro explorer
jiri.free
Profil *
jese se vratim k tomu scriptu, normalne mi funguje, kdyz jej stahnu, jak je tam ten html dokument, tak ten mi jede, ale jak script nakopcim do sveho dokumentu, at uz do body nebo head, tak nefunguje. Kdyztak se muzete podivat na ma stranky na zdrojak, a kam ten script mam dat:
tady je odkaz na script http://www.jaknaweb.com/script-kod/116/obrazek-u-sipky

tady na muj web: http://www.rybarikurim.ic.cz/

Jinak deklaraci stylu css, mam v css souboru, jestli chcete i tento zdrojak, tak ho klidne skopcim, prosim jeste jednou o pomoc, dekuji za snahu a namahu.
jiri.free
Profil *
zkousel jsem to s kamosem na jinym webu a funguje to jen pres operu a IE, mozzila to nebere. Nevim proc to funguje jen v tom stazenem html pres mozilu a jinak v jinem html dokumentu to pres mozzilu nejede nevite proc?
jiri.free
Profil *
Nevíte proč to nechce vzít ten můj kód? prosím asi je chyba v syntaxi nebo něco tak, protože jak jsem řekl samotný stažený script ve stažených stránkách funguje (i v mozille firefox), ale jak jej nakopíruju do body nebo head, tak se objeví pouze nehybný obrázek někde na stránce.
jiri.free
Profil *
jinak se kouknete pres mozzilu na tyto stranky, je tam ten script, napiste jestli vam pres mozzilu funguje. Myslím ze je to proste problem v zapisu, protoze jinak fakt funguje i v te mozzile
« 1 2 »
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.