Autor Zpráva
Question
Profil *
Zdravim vas vsetkych, v prvom rade sa ospravedlnujem ze som si nezistil ci sa tento problem uz dakedy nahodou nerozoberal ale potrebujem to vediet dost rychlo!! :)

Mam jeden obrazok ktory je rozsekany na mensie a chcem ich pomocou tabulky dat opat dokopy. V IE ani Opere s tym problem neni ale Firefox robi take halusky, ze obrazky, ktore su v jednom riadku su od dalsieho riadku oddelene par pixlov sirokou medzerou (lavy a pravy okraj obrazkov v riadku priliehaju k sebe bez medzere). Da sa to dako spravit aby bolo vsetko OK? Bez skriptu, len pouzitim HTML a stylov.

Skusal som vsetko co je zatial v mojich moznostiach: presne definicie sirky buniek a obrazkov, border="0", cellspacing="0", cellpadding="0".

Diki moc
Leo
Profil
Zkuste cely zapis bunky s obrazky v jednom radku, tzn. misto

<td>
<img...>
</td>

toto

<td><img..></td>

Leo
Question
Profil *
Nepomaha... kod je maximalne skomprimovany ako sa da ale nic. Bude to asi jedna z takych neprijemnejsich vlastnosti firefoxu ktora sa legalne nebude dat obist :)
Leo
Profil
V tom pripade absolutni position v CSS, ta to jisti, Leo
Question
Profil *
Dobre, snazil som sa tomu vyhnut bo to chcem este vselijako vycentrovat a vyfintit. Ale co uz... diki
Leo
Profil
No jestli tam v te skladacce mas jenom obrazky (u tech znas presne velikost v px), pak si udelej nejaky div kam to nacpes, das mu position: relative, a width a height, a obrazky do nej umistis pres position absolute a top a left... Leo
Yuhů
Profil
chtělo by to vidět kód!

kdyžtak bych ještě zkusil

td {border: none; border-spacing: 0px;}
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.