Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Please na diskuzi o javaskriptu mi poradili posunování v divu následujícím způsobem....

<div >
<h id="a">záložka 1</h>

texttexttexttexttext


<h id="b">záložka 2</h>

texttexttexttexttext

</div>

<div>
<a href="#a">najede na text 1</a> <a href="#b">najede na text2</a>
</div>

Problém ale mám v tom že bych potřeboval aby to najelo na hořejšek divu což se stane ale zároveň se šoupne celá stránka na hořejšek divu...

Nadtímto divem jsou informace které bych potřeboval vidět..

je nějakým způsobem možné aby se ten text roloval pouze ve zvoleném divu a ne společně s celou stránkou ?
Předem díky
Reg
Profil
1. co je to <h>?

2. sem to nepochopil a podle počtu odpovědí zřejmě nikdo, můžeš se líp vyjádřit nebo uvést příklad (problémovou stránku) nebo něco takového?
habendorf
Profil
sem to nepochopil a podle počtu odpovědí zřejmě nikdo

Já to třeba chápu. Ale co odpovědět, když chce skákat na záložky a zároveň mu vadí, že skáče na záložky?
Prostě si ty kotvy posuň tam, kde je chceš opravdu mít.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0