Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
poradite nekdo jak 'integrovat' do existujicich stranek vytvorenych trebas z nejake template (v redakcnim systemu) nebo jinych moderni html stranek (stylovane pres CSS, bez tabulek, bez framu, v html obsah formatovani v CSS, hlavicka a paticka nutna) existujici strom dokumentu generovany z LaTeXu? jako trebas tento.
http://jirkacech.com/public/Thesis/index.html

Driv jsem to mel reseno pres frames, takze vse fungovalo tak jak jsem chtel, ale ted?
Freedas
Profil
a co zkusit include v php?

<? include("tensoubor"); ?>
Leo
Profil
Integroval bych menu jako dalsi sablonu do toho redakcniho systemu, Leo
jik
Profil *
freedas: vlozit to includem mi moc nepomuze, neni to jen jeden HTML soubor ale stanalone adresar (strom). A ja ho chci ohlavickovat a opatickovat aby se zkratka zobrazil v layout stranek v jako %obsah%

Leo: to vypada nadejneji. muzes mi zkusit vysvetlil vic jak to myslis? Predem dik

P.S. Uvazovany redakcni system je etomite 0.6
Leo
Profil
Etomite neznam, ale urcite se v nem da vlozit sablona do sablony ne? Leo
jik
Profil *
aha. sablona do sablony. to mne nenapadlo. vtipne a asi funkcni. diky.
btw. jaky RS bys pro uplneho blbce doporucil? low trafic site, domovska stranka, skoro by mohla byt staticka....ale ja chci automaticky generovany galerie, friendly url, blog, vicejazycne stranky..
Leo
Profil
Netusim, googluj, Leo
jik
Profil *
tedy asi uz je pozde...misto domovska stranka ma byt osobni stranka. A ty hezky url i v galeriich
Yuhů
Profil
já bych z toho programu asi udělal cgi skript, rozběhl bych ho na nějaké url
a pak bych to otevíral přes php třeba příkazem FOpen().

Určitě by to šlo elegantněji, ale tohle by fungovalo.
jik
Profil *
Yuhu: Tak to bezpochyby nezvladnu, je to na mne moc tezky cgi skript jsem nikdy nevidel, nevim ani kde zacit. Asi bude lepsi zkusit to nejak vlozit jako teplate do existujiciho template
Yuhů
Profil
> vlozit jako teplate do existujiciho template

a máš ten strom uložený jako soubor, nebo je to program?

Jestli je to soubor, tak to prostě zaincluduj.

Jestli je to program s výstupem na standardní output, tak to jednoduše includovat nepůjde. Pak máš tři možnosti:

1. budeš nějak (spouštěno třeba cronem) exportovat ten strom do souboru a ten includuješ
2. zkusíš se podívat, zda PHP nemá přímo funkci na zachycení výstupu programu, hádám, že jo, ale neumím to. Případně toto téma přehoď do fóra PHP nebo založ nový dotaz.
3. někde si nastuduješ, jak pomocí dvou řádků kódu převést program na CGI skript.
Anonymní
Profil *
je to adresar vzajemne prolinkovanych html souboru. (a obrazku se vzorci a grafy)
Pro predstavu na nej odkazuju uz v prvnim prizpevku. opakovany odkaz:
http://jirkacech.com/public/Thesis/index.html
Yuhů
Profil
Aha, teprve teď jsem pochopil zadání.

No, možná teď někoho překvapím, ale já bych použil FrontPage nebo Dreamweaver (pouze nejnovější verze) a na všechny soubory bych aplikoval DWT šablonu. Použil bych to pouze v tom případě, že je ten obsah statický a už se moc nebude měnit.

Jinak bych to řešil ovšem už v tom LaTeXu. Prostě bych na začátek a na konec souboru přidal hlavičku a patičku a zbytek bych řešil přes CSS styl. Jakákoli implementace do takzvaně moderních redakčních systémů by byla dobrá tak nanejvýše na bolení hlavy a vleklou depresi.
martina
Profil *
je nejake alternativni reseni kdyz nemam FronPage ani Dreamweawer? Preci jen kupovat si FP jen na tohle je jak mit Photoshop na prevadeni jpg do bmp.
Fred
Profil
martina možná si zkus přečíst tenhle článek PP wizard

Profil *
Etomite neznam, ale urcite se v nem da vlozit sablona do sablony ne? Leo


Vznikly stránky na podporu Etomite na stránkách www.etomite.koukej.info
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0