| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| heli Profil * |
#1 · Zasláno: 6. 8. 2006, 22:11:25
Kde si mohu na webu stáhnout obrázek/úsek mapy?
na www.mapy.cz mi nabízejí pouze přesměrovat web na jejich adresu. Díky Heli |
||
| Bubák Profil |
#2 · Zasláno: 6. 8. 2006, 22:46:50
Vpravo nahoře "odkaz" Vytiskni, pak tlačítko Storno a obrázek si doufám uložíš sama.
Nepíšeš k čemu ti stažená mapa bude, pamatuj, že mapy Seznamu nejsou k volnému použití a jsou chráněny autorským zákonem. |
||
| quinux Profil |
#3 · Zasláno: 6. 8. 2006, 22:51:26
Bubák
Píše to v názvu vlákna ;o)) heli Takže to co psal Bubák, mapy na seznamu nejsou volně k použití. Nevím o žádné mapě, která by byla volně šiřitelná, ale být tebou tak spíše odkážu na mapy.cz než, abych dával výřez mapy na svůj web. Lidi si tak budou moci třeba i naplánovat hned cestu, pokud se teda jedná o mapu sídla nebo pobočky firmy. |
||
| Yuhů Profil |
#4 · Zasláno: 6. 8. 2006, 23:00:11
mapu k volnému použití ti nedá nikdo.
Nakresli si ji. Já jsem takhle před rokem kreslil mapu Kréty, výborná zábava. |
||
| Bubák Profil |
#5 · Zasláno: 6. 8. 2006, 23:05:05 · Upravil/a: Bubák
[url=http://mapy.atlas.cz/mapviewer/mapviewer.aspx
]http://mapy.atlas.cz/mapviewer/mapviewer.aspx [/url] Vpravo dole je: Získejte mapy na vaše stránky a zrychlete svůj obchod. Dodatek - Tak jsem to zkusil a je to "jen" trochu lepší odkaz. |
||
| RPG Profil |
#6 · Zasláno: 6. 8. 2006, 23:10:36 · Upravil/a: RPG
OT: Byrokracie všude kolem nás. Kde jsou ty doby, kdy na sebe byli lidi milí a pomáhali si - ZADARMO...? Zachvíli se bude danit i prodýchaný kyslík.
Ne, neberte tento sentimentální výlev vážně :o). Mimochodem, mapu nemohu použít ani s uvedením zdroje? |
||
| djlj Profil |
#7 · Zasláno: 7. 8. 2006, 00:00:27
Zachvíli se bude danit i prodýchaný kyslík.
Ten už se daní. Vždyť nedávno v Praze otevřeli první kyslíkový bar ;). |
||
| RPG Profil |
#8 · Zasláno: 7. 8. 2006, 00:02:07
djlj
On ten středověk nebyl zase tak špatný, co? :o)) |
||
| Mistr Profil |
#9 · Zasláno: 7. 8. 2006, 14:47:35
RPG
On ten středověk nebyl zase tak špatný, co? :o)) Zas tam nebyl Jak psát web a tahle diskuze... :-) |
||
| llook Profil |
#10 · Zasláno: 7. 8. 2006, 17:34:19
RPG Tohle s byrokracií ani daněmi nemá co dělat. Získání kartografických dat není zrovna levná záležitost a pokud se chce člověk aspoň trochu napakovat, tak nemůže jen tak rozdávat plody svých investic. Kde jsou ty doby? O takových dobách teda fakt nevím, myslím, že nikdy na sebe nebyli lidé hodnější než dnes.
|
||
| RPG Profil |
#11 · Zasláno: 7. 8. 2006, 17:41:06
llook
Zase tak vážně jsem to nemyslel. Jde mi o to, že v dnešní době lidi zajímají jenom peníze. Nikdo nic nedá, nepůjčí... Myslím, že na sebe hodnější byli, především proto, že se ne vždy měli tak dobře, jako se máme teď my. Člověk by si řekl, že čím lépe se lidé budou mít, tím jednodušší bude život... Každopádně, ještě mi nikdo neodpověděl na mou otázku :o). |
||
| llook Profil |
#12 · Zasláno: 7. 8. 2006, 18:15:23
Povoleno je (s pár výjimkama) jen to, co vykonavatel autorských práv dovolí. Podrobněji to najdeš v zákonech, je to docela zajímavé čtení. Teď přemýšlím, jaká klička by se dala najít (§31 - citace, to asi ne) a nevím.
Když se lidi mají blbě, tak mívají akorát větší tendenci se sdružovat. Jsou na sebe hodní v rámci své skupiny - sousedství, vesnice apod. - ale co se děje mimo je jim putna. A když se mají hodně blbě, může to vést až ke kolektivistické revoluci, jako už párkrát. Zatímco v lepších časech se skupiny rozpadnou na menší, ohraničené jednotlivými domácnostmi a těm jsou taky všichni mimoni ukradený. |
||
| Mistr Profil |
#13 · Zasláno: 7. 8. 2006, 20:50:39
RPG
Každopádně, ještě mi nikdo neodpověděl na mou otázku :o). Odpověděl: On ten středověk nebyl zase tak špatný, co? :-)) |
||
| quinux Profil |
#14 · Zasláno: 7. 8. 2006, 20:56:41
No když to shrneme: co si člověk neudělá sám, to nemá ;o)
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0