Autor Zpráva
JJ
Profil *
Dobrý den,
potřebuji dát několik videí na stránky a chtěl bych se zeptat: Jaký je nejlepší způsob začlenění videa (ve formátu .avi) do stránek, aby u něj byly zobrazeny kontrolní prvky (start, stop atd.) a HLAVNĚ ABY TO FUNGOVALO VE VŠECH PROHLÍŽEČÍCH (alespoň IE, Firefox a Opera) ? Prosil bych nejlépe o konkrétní kód.
Moc děkuji
JJ
Bubák
Profil
http://interval.cz/clanky/bye-bye-embed/
Timy
Profil
http://suewebik.net/index.php?/archives/122-Jak-lamy-vkladaji-do-stran ky-stream-video.html (moc jsem článek nestudoval, tak snad nebudu mimo mísu)
JJ
Profil *
Bye Bye embed jsem četl, je to o videech .mov . pro videa .avi je to stejné ?
Druhý článek je spíše o flashi.
Děkuji za odkazy na články a přivítal bych další reakce. Zkoušel jsem to přes object i přes embed, ale potřebuji, aby to FUNGOVALO VE VŠECH PROHLÍŽEČÍCH (alespoň IE, Firefox a Opera).
Díky
JJ
JJ
Profil *
Jde to nějak ?
souki
Profil
Timy
to jsem viděl.... je to jen pro soubory ve formátu .fla
JJ
Profil *
Opravdu to nejde ?
JJ
Profil *
Jde to ?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.