Autor Zpráva
jigogonerotr
Profil *
<? if($heslo != "mellon"): ?>
<!--přihlaąovací formulář -->
<form>
Zadej heslo: <input type=password name="heslo">
<input type=submit>
</form>



Když chci, aby se mi zobrazila nějaká stránka co mam doplnit. Dík
llook
Profil
1. nepřistupoval bych k formulářovým proměnným přímo.
2. poslal bych to metodou POST.
Takže:

<?php
if ($_POST['heslo'] != 'meloun'):
?>
<form action="<?php echo($_SERVER['PHP_SELF']) ?>" method="post">
<label for="heslo">Heslo: </label>
<input type="password" name="heslo" id="heslo" />
<input type="submit" value="Odeslat" />
</form>

<?php else: ?>
Tenhle text se zobrazí jenom po přihlášení.

<?php endif; ?>


Pokud ten text pro přihlášeného má být načten ze souboru, pak takhle: <?php readfile('soubor.txt'); ?>
Charlie
Profil
Tohle přesměruje na jinou stránku:

<?php
if ($heslo == "meloun") {
header("location: stránka.php");
} else {
// zobraz přihlašovací formulář
}
?>
jigogonerotr
Profil *
mě to nejde :(((
Acci
Profil
Musíš mít na serveru podporu PHP. Pokud to testuješ z harddisku, tak to nepůjde.
marfig
Profil
A co ti nejde, PHP nebo je ve skriptu chyba?
jigogonerotr
Profil *
Já se v tom nevyznam prosím udělejte to jak to má být správně Moc děkuju:


<?php if ($heslo == "melnik") { header("location: index.html"); } else { // zobraz přihlašovací formulář } ?><form>
Heslo: <input type="PASSWORD" name="heslo">
<input type="BUTTON" VALUE="Potvrdit" href="index.html">
</form>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.