Autor Zpráva
jarouš
Profil
Nevím jestli to dobře popíšu ale snad mě pochopíte…když se podíváte na mojí stránku tak musíte nejdříve přes index (1.strana)což asi není novinka ale pak tam mám nabídku třeba foto,akce,atd..
A když si touto nabídkou projdete zavřete stránku a pak zase zapnete třeba další den už nemusíte přes index ale rovnou třeba na foto … a já bych chtěl aby se vždy muselo přes index jako (1.stránku) jak to mám udělat děkuji jarda
Miloš
Profil
Myslím že pomocí refereru – http://cz.php.net/manual/en/reserved.variables.php#reserved.variables. server
jarouš
Profil
ale jak spíš bych potřeboval konkretní ukazku nebo radu
DJ Miky
Profil
<?php
if($_SERVER['HTTP_REFERER']=='adresa te uvodni stranky') {
// pozadavek prichazi z uvodni stranky
}
else {
// co se ma udelat, kdyz to neni z uvodni stranky
}
?>
Miloš
Profil
Samozřejmě pokud jsou ty stránky dělány v PHP, respektive pokud poskytovatel péhápko umožňuje (eventuálně ASP).
V opačném případě by to snad mohlo jít alespoň javascriptem (tam je to, tuším, referrer s dvěma r; bližší syntaxi snad někdo poradí).
havs
Profil
v php to jde rovnou přesměrovat:

if(!$_SERVER['HTTP_REFERER']=='index.php') {
header("location: index.php");
exit;
}
jarouš
Profil
tak to je pro mě moc složité nemužete mi někdo poradit přímo na zdroji

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta content="text/html; charset=windows-1250"
http-equiv="content-type">
<title>vroutech</title>
</head>
<body>
<!--WZ-REKLAMA-1.0--><!--WZ-REKLAMA-1.0IZ-->
<div align="center">
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"
width="496">
<tbody>
<tr>
<td><a href="http://www.webzdarma.cz/"><img
src="http://i.wz.cz/banner/nudle01.gif"
style="border-width: 0pt; margin: 0pt; padding: 0pt;"
alt="WebZdarma.cz" height="60" width="28"></a></td>
<td>
<script type="text/javascript">
<!-- /* (c) 2001 AdCycle.com All Rights Reserved.*/
var id=494; var jar=new Date();var s=jar.getSeconds();var m=jar.getMinutes();
var flash=s*m+id;var cgi='http://ad.wz.cz';
var p='<iframe src="'+cgi+'/ad.cgi?gid=30&amp;t=_top&amp;id='+flash+'&amp;type=iframe " ';
p+='height="60" width="468" border="0" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0" ';
p+='vspace="0" frameborder="0" scrolling="no">';
p+='<a href="'+cgi+'/click.cgi?gid=30&amp;id='+flash+'" target="_top">';
p+='<img src="'+cgi+'/ad.cgi?gid=30&amp;id='+flash+'" width="468" height="60" ';
p+='border="0" alt="Klikni" /></'+'a></'+'ifra'+'me>'; document.write(p); // -->
</script>
<noscript><div><a
href="http://ad.wz.cz/click.cgi?gid=30&amp;id=494"><img
src="http://ad.wz.cz/ad.cgi?gid=30&amp;id=494"
width="468" height="60" style="margin: 0; padding: 0; border-width: 0"
alt="Klikni" /></a></div></noscript>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
</div>
<!--WZ-REKLAMA-1.0IK-->
<div style="text-align: center;"><br>
<br>
<br>
<img style="width: 400px; height: 80px;" alt=""
src="http://vroutech.wz.cz/reklama/vroutechno3.gif"><br>
<br>
<a href="http://vroutech.wz.cz/news.html"><img
style="border: 0px solid ; width: 117px; height: 117px;" alt=""
src="http://vroutech.wz.cz/enter.gif"></a><br>
<p class="MsoNormal"><small><small>Optimalizovan&eacute;
pro rozli&scaron;en&iacute; 1024x768</small></small></p>
<img style="width: 250px; height: 370px;" alt=""
src="http://vroutech.wz.cz/rozmaz.jpg"></div>
</body>
</html>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.