Autor Zpráva
vega
Profil *
Ahoj, na svých stránkách mám několik odesílacích formulářů a zajímalo by mne, zda a jak to jde udělat, aby to nešlo přes poštovního klienta.
Děkuji
Anonymní
Profil *
Zaregistru se na Mailform a pokračuj podle instrukcí.
Marty
Myslíš, že ti třeba někdo chce napsat na meil, a ty mu nabídneš fomulář, kterej ti to odešle jinak než přes Outlook?
vega
Profil *
Myslím tak, že tam mám forlulář, kterej když někdo bvylpní a chce odeslat, tak musí potvrdit, že to půjde přes outlook, popř.jiného pk. mám tam mailto:mail , method:post a Enctype:text/plain,dělám to mmedii.
Acci
Nejjednodušší je ten mailform. Vložíš do stránek kód, co ti to dá a pak doplníš vlastní políčka. Nemusíš nic programovat.
vega
Profil *
Tomu rozumím, ale radši bych se to naučila sama. Není někde na netu třeba návod či něco podobného? Děkuji ;-)
Acci
Musíš mít na serveru povolené PHP, příklad je tady na JPW
vega
Profil *
PHP povolené mám, stránky mám dělané v php, jde to tak napsat i v případě, že tam mám zaškrtávací políčka a přepínací políčka? Ten forlulář je totiž hlasování a tak si tam vyberou číslo a odešlou.
Acci
Anketa je popsána na Intervalu. Anketu to ukládá do souboru. Pokud chceš, aby ti to odeslalo mail (přes server, ne poštovního klienta), uprav si ten kód z JPW
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0