Autor Zpráva
Cvak523
Profil *
Čau,
potřeboval bych poradit jak udělat něco takového. Do zdrojáku jsem se díval ale moc se v to nevyznám.Poradil by mi někdo?
Suji
Profil
Jestli myslis tu statistiku kolik lidi je online a kolik stahuje buhvico, tak to ve zdrojaku u sebe asi nenajdes. Ty se doma divas na zdrojak stranky, tedy na HTML a CSS, ale tyhle data "vznikaji" uz na serveru. V tomhle pripade je to PHP script, ktery pobezi nad databazi, asi MySQL, ve ktere bude seznam akt. uzivatelu a jejich posledni navstivena stranka a cas navstevy - to pro pripad, ze user odejde bez odhlaseni (po nejake dobe kdy nic nedela ho odhlasis). Co se tyka seznamu stahovanych souboru. Zase pres PHP a MySQL, je to podobne jako u useru. Jinak kompletni kod necekej, to bych psal pul dne :-)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.