Autor Zpráva
miras
Profil
Chtěl bych na svých stránkách udělat upload souborů aby mohli návštěvníci zasílat své soubory,aby když tam ten soubor vyberou,potom kliknou na odeslat a soubor který vybrali by se mi zaslal na na mail nebo nekam jinam..Jak to mohu udělat?
Filips
Profil
Přes PHP csript to bude asi nejjednoduší... Ted si nevzpomenu jak je ten web s těma scriptama...
miras
Profil
prosím
DJ Miky
Profil
Filips
www.hotscripts.com ?
tony
Profil *
napis konkretnejsie o co ide! normalne uploadne subor na server do tempu a potom poslles email s prilohou.

http://www.inspired.sk/php/tricks/index.php

pak di na "email" a tam najdes jak na email s prilohou.
Filips
Profil
DJ Miky
Přesně to sem myslel. díky za doplnění
miras
Profil
Filips[b][/b] pekny ale ja a anglictina se moc nezname..
miras
Profil
a co stranka http://www.radinks.com/upload/?upl&gclid=CK7olJL7locCFTrAJAod5wpsJg ????? slo by to
djlj
Profil
slo by to
To snad musíš vědět sám, co chceš.
miras
Profil
ja tomu moc nerozumim.No chtel bych tam udelat upload souboru ale nevim jestli to je ono a jak to mam dat na stranku.
mates
Profil *
tento script je myslím z intervalu, soubor upload.php slouží k uploadu souborů, zatímco soubor index.php zobrazuje obsah své složky
proto je dobré aby si jako cestu zvolil stejnou složku kde máš ten index


Soubor upload.php

<?php
if (is_uploaded_file($soubor))://pokud jiz byl proveden upload
$cesta="slozka-s-uploady/"; //nami definovana cesta
if (move_uploaded_file ($soubor, $cesta.$soubor_name)): //presunuti souboru do naseho adresare
echo "soubor $soubor_name o velikosti $soubor_size bajtů byl úspěšně nahrán na server <br>"; // oznameni o uspesnosti
echo "<strong>nyní stránku aktualizujte (ctrl + F5)</strong><br>";
echo "<p></p><br>";
else:
echo "při nahrávání souboru došlo k chybě!"; //oznameni chyby
endif;
endif;
// formular pro upload

echo "<form action=\"upload.php\" method=\"post\" enctype=\"multipart/form-data\">";
echo "<input type=\"file\" name=\"soubor\">";
echo "<br>";
echo "<input type=\"submit\" value=\"nahrát na server\"></form>";
?>


Soubor index.php ve slozce: slozka-s-uploady

<?
$nas_sou="index.php";
$handle=opendir('.');
$medzura = " ";

$i=0;$j=0;while (false!==($file = readdir($handle)))
{
if ($file!="."&&$file!=".."&&!is_dir($file)&&$file!=$nas_sou)
{
$soubor[$i]="$file";
$velikost[$i]=filesize ($file);
$zmena[$i]=date("H:i:s d.m.Y ",filemtime($file));
$i++;
}
if ($file != "." && is_dir($file))
{
$adresar[$j]="$file";
$j++; }}closedir($handle);
function vypis($s,$v,$z)
{ echo "<table>\n";
for($i=0;$i<count($s);$i++)
{
echo "<tr><td>";
echo '<a href="'.$s[$i].'">'.$s[$i].'</a>';
echo "</td><td>$v[$i]";
echo "</td><td>$z[$i]";
echo "</td></tr>\n";
}
echo "</table>\n";}
"<hr>Adresáře:<hr>\n";vypis($adresar,"","");
echo "<hr>\n";vypis($soubor,$medzura,$zmena);
?>
miras
Profil
to by bylo lepsi pres ICQ ja html kodu moc nerozumim
miras
Profil
Soubor upload.php

<?php
if (is_uploaded_file($soubor))://pokud jiz byl proveden upload
$cesta="slozka-s-uploady/"; //nami definovana cesta
if (move_uploaded_file ($soubor, $cesta.$soubor_name)): //presunuti souboru do naseho adresare
echo "soubor $soubor_name o velikosti $soubor_size bajtů byl úspěšně nahrán na server <br>"; // oznameni o uspesnosti
echo "<strong>nyní stránku aktualizujte (ctrl + F5)</strong><br>";
echo "<p></p><br>";
else:
echo "při nahrávání souboru došlo k chybě!"; //oznameni chyby
endif;
endif;
// formular pro upload

echo "<form action=\"upload.php\" method=\"post\" enctype=\"multipart/form-data\">";
echo "<input type=\"file\" name=\"soubor\">";
echo "<br>";
echo "<input type=\"submit\" value=\"nahrát na server\"></form>";
?>


to tam mam vlozit??
miras
Profil
2 mates: uz sem nato prisel ale jeste nevim jak to mam udelat aby se mi nahranej soubor ulozil do danyho adresare.prosim porad
miras
Profil
HAL000000!!! tak jak to mam udělat??????
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.