Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Po nakopírování souborů to píše chybu 500-Internal Server Error. Jak to tedy nainstalovat?
Suji
Profil
To by mohl byt treba problem s .htaccess, ale fakt jen strilim od boku. Jakou variantu hostingu mas?
WanTo
Profil
Smazat .htaccess. Pak mi drupal jakž-takž fungoval.
Anonymní
Profil *
Na .htaccess jsem již přišel sám, problém je, že to zamrzne při kliknutí na moduly.
Anonymní
Profil *
"Jakou variantu hostingu mas?" - Free.
VitaZ
Profil
Na variantě free není u pipni.cz povolen mod_revrite ani .htaccess. Smaž soubor .htaccess a používej RS s URL bez přesměrování nebo si zaplať za vyšší variantu hostingu nebo musíš jinam.
Anonymní
Profil *
.htaccess jsem již odstranil, jak píši výše, problém je v paměti, která je na Pipni nastavena na 6 MB, ale ideální by byl dvojnásobek. Proto potřebuji způsob, jak toto obejít.
Anonymní
Profil *
Tak už jsem ten problm vyřešil vhodným odebráním něktrých modulů, další ale vznikl, když jsem chtěl nahrát češtinu. Hází to chybu. "warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid is 83483 is not allowed to access /tmp/tmp_xe1SBS owned by uid 99 in /DISK4/WWW/filatelistika.com/www/includes/file.inc on line 239.
The translation import failed, because the file could not be read.
The translation import of failed."
WanTo
Profil
Anonymní
To je ten bordel na Pipni, jinak se to snad nazvat nedá. Mám podezření, že s tímhle už vůbec nic neuděláš. Ani mně se nic nepovedlo, když jsem na Pipni Drupal instaloval.
Anonymní
Profil *
To je zlé - ručně se mi to v administraci překládatnechce, jelikož by mi to trvalo několik dnů v kuse. Škoda, že zrušili Kraja hosting kde to fungovalo a finančně se dal taky unést. Nevíte někdo něco o onlineobchody.cz?
WanTo
Profil
Anonymní
Celkem se mi líbí nabídka HostinguZdarma. Bohužel, nemám s ním žádné zkušenosti.
Anonymní
Profil *
Ten se mi taky líbil, ale vadí mi, že musím doménu přesunout k nim. Ten rozdíl v ceně bych klidně i doplatil. Domén mám více a chtěl bych je i nadále všechny spravovat přes Ignum.
Jakub Suchy
Profil
Na hostingzdarma nefunguje dobre drupal!
Retal
Profil
Pro vás všechny: Většina problémů s instalací Drupalu má dvě příčiny
1. Webhoster nepovoluje vlastní .htaccess nebo mod_rewrite (pokud dostáváte 500 Internal server error)
2. Málo paměti (pokud vám nefunguje správa modulů). Požádejte webhosting o zvýšení limitu paměti na 12 nebo 16 MB.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0