Autor Zpráva
Cody
Profil
Moc prosím, víte někdo jak se dělá, že po napsání textu to textarea (např. text mailu) nebo do input (heslo) stačil enter pro odeslání? Mě to třeba tady nefunguje. Hlavně nevím jak na to. Díky.
Acci
Profil
Mě to funguje (Firefox 1.0) Napíšu nějaké heslo a stisknu Enter a přesměruje mě to na chybovku wz (což je správně, protože neznám heslo) Mohl by sis ale udělal vlastní 404
Cody
Profil
No ale v MSIE to nefachá, dá se to nějak ošetřit?

Acci A to jde i na Webzdarma? Myslím 404?
Acci
Profil
Cody
404 funguje, musíš ji jenom zapsat v .htaccessu (viz moje)
Cody
Profil
Jo to vypadá hezky, asi budu za vola, já přece nemám přístup do htaccess na webzdarma?

Rád bych se vrátil k původní otázce, ví někdo jak to ošetřit u MSIE?
Martin Kuželka
Profil
Jo to vypadá hezky, asi budu za vola, já přece nemám přístup do htaccess na webzdarma?

Na webzdarma .htaccess normálně fungují, stačí ho vytvořit.
Cody
Profil
Martin Kuželka Takže v kořenovým adresáři mýho webu ho jen vytvoříma a fachá to? Myslel jsem, že je tam jen jedem pro celý Wz.
Acci
Profil
Cody
Takže s tím formulářem nevim, je tam totiž definovaná událost OnClick. Dej tam třeba odkaz, že ten, kdo chce při přihlašování mačkat enter, ať používá firefox :))

Kdybych byl tebou, stejně bych asi použil PHP místo JavaScriptu. Bylo by to bezpečnější (myslím) a už by šlo mačkat enter i v IE
meca
Profil
K tý 404... http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?15 ;-))
Martin Kuželka
Profil
Cody, přesně tak.
Cody
Profil
Koukám, že fakt začnu číst helpy a faq:-))
Díky
Cody
Profil
Tak mě napadá ještě jeden dotaz, je možná na wz nějak udělat pro dvě sekce webu jinou 404? Třeba já mám členskou sekci na heslo která má jiný design, tedy bych rád i jiné formátování a design 404. Například je v adresáči /clenska_sekce...jde to nebo je jen jedna 404?
Cody
Profil
Já vím, že asi strašně otravuju, ale ten původní problém neumí někdo vyřešit?
Acci
Profil
Cody
Do té složky password (kde máš uložené zaheslované soubory), vytvoř .htaccess, kde bude tento text:

ErrorDocument 404 password/spatne-heslo.html

Samozdřejmě si soubor pojmenuj podle sebe.
Sam
Profil *
Původní problém je samozřejmě snadno řešitelný v IE. Musíš obhospodařovat událost keyUp pro danou textarea v událostní proceduře se ptát na window.event.keyCode je-li Enter. Prakticky takhle:
if window.event.keyCode=13 then .... a tady to je po stisku Enter.

V MSIE jse všechno, ale stejný problém řeším ve FireFoxu a kdo mi poradí ???? Stejně si myslím, že ostatní prohlížeče nejsou na programování ale tak akorát na prohlížení XXX.
Cody
Profil
Sam Moc se omlouvám ale česky by to nešlo? To je zápis Java Scriptu nebo co? Já tomu fakt nerozumím, neumím programovat, JS taky moc neovládám (skoro vůbec).
Sam
Profil *
To je VBscript ale v JS je to podobný :
if (window.event.keyCode=13) {
... tady si uděláš to co chceš ...
}

Toto však chodí pouze v MSIE !!! Ví někdo jak to řešit ve Foxu ?????

Pokud neumíš programovat, tak se s tím nedá nic dělat.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.