Autor Zpráva
Šejn
Profil
Jak udělat, aby se obrázek neuložil do cookies?
djlj
Profil
Obrázky se do cookies neukládají.
Šejn
Profil
A do čeho se teda ukládají? :[]
djlj
Profil
Myslíš cache?
Kokša
Profil *
asi... TAK: Jak udělat, aby se obrázek neuložil do cache? ;)
Kokša
Profil *
Nebo jinak: Pokaždé když otevřu danou stránku, obrázek se načte znovu. Nesmí být uložený v paměti, ze které se načte. Je jasný co potřebuju? :)
Kokša
Profil *
Sry: Kokša = Šejn ;)
djlj
Profil
Kokša
Tak ji prostě vypni v nastavení prohlížeče...
Kokša
Profil *
Ale já potřebuju, aby se neukládal jen JEDEN určitý obrázek!
djlj
Profil
Kokša
No pokud na straně serveru, tak mu prostě v hlavičce vypni cachování...
Kokša
Profil *
Pokusim se zjistit jak, diky.
Retal
Profil
Předpokládám podle tvé otázky, že server-side to nepůjde. Můžeš k adrese přidat nějaký při každém načtení náhodně generovaný parametr.
<img src="http: //example.com/img.jpg?dummy=1dfsa" alt="" />
<img src="http: //example.com/img.jpg?dummy=a2dd5" alt="" />
Kokša
Profil *
<img src="http: //example.com/img.jpg?dummy=1dfsa" alt="" />
<img src="http: //example.com/img.jpg?dummy=a2dd5" alt="" />


Cože?
Suji
Profil
Mozna by slo posilat obrazek php scriptem, kde mu na zacatku pomoci headers posleme info, ze to nema ukladat.
http://interval.cz/clanky/hlavicky-headers-v-php/
Kokša
Profil *
Suji
Díky! Další zajímavá stránka, o které jsem neměl ani tušení! :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0