Autor Zpráva
RuThaN
Profil
Zdravim potřeboval bych tlačítko, který by při kliknutí provedlo kousek phpéčka(zapsano pár proměných, jestli na tom záleží..) ale nepotřebuju pokud to jde aby nedošlo k realoadu celý stránky aby stránka zůstala nascrollovaná tam kde je a né aby se nastavila na začátek..
Jde o při dání zboží do košíku v eshopu a bylo by dost nešťastný kdyby se pokaždým přidání zboží muselo scrollovat zase zpět..
Yuhů
Profil
tak vlož do stránky skrytý iframe
a to tlačítko namiř do toho skrytého iframe

<iframe name="skryty" width="1" height="1"></iframe>

<form action="kosik.php" target="skryty">
<input type="submit">
</form>
RuThaN
Profil
Dík, zkoušel sem to v prohlížeči a po kliknutí na tlačítko(IE6).. Mi to vždycky vyhodí wokno.. Chcete otevřít nebo uložit soubor.. Prostě takový ty kecy jako když se má něco stáhnout což asi neni to co to mělo dělat???
Yuhů
Profil
tak to je chyba v tom skriptu, na který míří action (v tomto mém příkladu kosik.php)
Leo
Profil
A jak se zakaznik dozvi, ze do kosiku opravdu neco vlozil? :-) Leo
RuThaN
Profil
Leo: No nejlépe asi tak, že by se tam po vložení mělo ukázat tlačítko Odebrat zboží a ještě tam bude něco ve stylu prohlédnout objednávku..
Leo
Profil
A jak se tam objevi? :-) Leo
Leo
Profil
Berte to tak, ze spojeni nejsou casto nejrychlejsi, a tak muze vyrizenio pozadavku (pridani do kosiku) chvilku trvat - ovsem uzivatel ma pocit, ze kliknuti na odkaz / tlacitko proste nefunguje, protoze se nic nedeje... a je naprosto zmateny, Leo
RuThaN
Profil
No něco se stylu if kliknuto na tlacitko koupit, zobraz hned pod nim/ nebo místo něj tlačítko odebrat(teda jestli na zobrazení value neni potřeba reloadovat stránku..
Leo
Profil
Ale vy nechcete zobrazit ikonku uz pri kliknuti - co kdyz se na serveru do kose nic nepridalo? Leo
Yuhů
Profil
tak si zkus třeba nastudovat toto:
http://www.chose.cz/weblog/index.php/dynamicke-nacitani-obsahu-pres-ja vascript/
RuThaN
Profil
Leo: No já budu zpočátku rád že to bude vůbec nějak chodit a pak, budu vychytávat ty mužky na druhou stranu zápis jedný proměný dlouhy max. tak 30 znaků neni kdoví co..
Yuhů: Dík nastuduju to, jinak sem dospěl k názoru, že pokud stránky maj aspoň trochu k něčemu vypadat člověk toho musí nastudovat hafo a ikdyž se tak stane tak potom nastává problém, že i víc jednoduchej věcí spojenej do celku už mi dělá v hlavě docela bordel..
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.