Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
hampy Profil |
#1 · Zasláno: 12. 9. 2006, 19:17:30
Ahoj lidi, prosím, neví někdo, jak způsobit, aby určitá část textu blikala?
text-decoration: blink funguje, ale ne ve všech prohlížečích. Nemáte někdo java script nebo něco takového - osvědčeného? Předem děkuji |
||
Casero Profil |
#2 · Zasláno: 12. 9. 2006, 19:21:21
hampy
třeba animovyný gif |
||
Šejn Profil |
#3 · Zasláno: 12. 9. 2006, 20:30:28
hampy
To už se nepoužívá, stejně jako např. jezdící text. Když už něco bliká, je to ten GIF ja píše Casero. Většinou aby upozornil na nějakou novinku na webu. K čemu ti to bude dobré? Nedá se bez toho obejít? |
||
nicmund Profil |
#4 · Zasláno: 12. 9. 2006, 21:09:47
Dá se použít i <blink>blikající text</blink>
|
||
Nox_lbc Profil |
#5 · Zasláno: 12. 9. 2006, 21:56:28
S blikajícím textem se vrať o deset let zpátky, dnes (ani zítra) se nepoužívá ... pokud musíš používat blikající text, abys někoho upoutal, máš špatně navrženej web ... BTW: Blikající obrázky (texty) o frekvenci min. 1Hz může vyvolat u epileptiků záchvat!
Dá se použít i <blink>blikající text</blink> Z bláta do louže ... házení perel sviním, prašť jako uhoď apod. |
||
hampy Profil |
#6 · Zasláno: 14. 9. 2006, 08:40:32
Já jsem si to nevymyslel, taky se mi to nelíbí, ale dělám web jednomu známému a on to tam prostě chce. Nevíte někdo o programu, ve kterém bych dokázal jednoduše vytvořit animovaný gif? Jinak díky za Vaše reakce.
Hampy |
||
DJ Miky Profil |
#7 · Zasláno: 14. 9. 2006, 08:52:11
hampy
Pokud je ten tvůj známý rozumný, zkus mu vysvětlit, že se to tam nehodí... Já už se s tím taky setkal, někdo chtěl, abych mu na web udělal blikající a jezdící obrázek "NEW" u novinek... Nakonec jsem ho přemluvil :-). Jinak ty programy na animace: http://www.slunecnice.cz/Win/Grafika-a-webdesign/Animace/ a vyber si :-) |
||
Joker Profil |
#8 · Zasláno: 14. 9. 2006, 09:46:46
hampy
Animovaný GIF umí pokročilejší grafické editory, třeba GIMP. Nevím jak Photoshop, ten myslím instaluje ještě druhý program, Image... ImageNěco :) a ten to myslím umí (btw. s PS jsem zas tolik nedělal, ale nepochopil jsem, proč je vlastně rozdělený na dva programy, které se z větší části funkčně překrývají) A pak je ještě taková jednoduchá utilitka od Microsoftu jménem GIFAnimator |
||
Casero Profil |
#9 · Zasláno: 14. 9. 2006, 17:30:03
Joker
jj ...je to Imageready...a je to spojno s PS |
||
Joker Profil |
#10 · Zasláno: 14. 9. 2006, 17:36:11
Casero
Jo, ImageReady. Jsem nějak nepochopil smysl toho, proč jsou IR a PS samostatné programy. Každopádně v tom to myslím jde. V GIMPu se to dělá tak, že se každé políčko animace udělá do nové vrstvy a pak se to uloží do GIF a GIMP se sám zeptá, jestli má sloučit vrstvy anebo z nich vytvořit animaci. V Photoshopu to možná jde taky tak nějak. |
||
Časová prodleva: 3 měsíce
|
|||
M@ro Profil * |
#11 · Zasláno: 9. 12. 2006, 22:49:20
hele.. nejlip blikajici a neblikajici texty jso na http://www.flamingtext.com/ !! velice verky vyber "gifu" a ne jenom
|
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0