Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Na stranke mam odkaz, na ktore ked niekto klikne, chcem aby sa na tejto stranke vyplnil formular (na stranku, na ktoru smeruje odkaz). Myslim prikaz value. Neda sa to spravit napriklad cez CSS? Aby ludia nemuseli vsetko vyplnat (niektory ani nevyplnia to co je potrebne). Dik
esemeska
Profil
Neda sa to spravit napriklad cez CSS?
to se urcite neda, slo by to pres JS apod., ale nejak jsem to poradne nepochopil, muzes to pls jeste konkretnit?
Anonymní
Profil *
je to trochu blbe. mam proste nejaku tu ponuku a pri kazdej mam tlacitko mam zaujem. To ho hodi na formular ktory funguje cez mail form. Chcem aby mu jedno policko vyplnilo, lebo potom neviem, o ktorej ponuke pisal. Ludia my pisu ze maju zaujem, ale neviem o com hovoria.
jonge
Profil
Co zkusit PHP? :)
Anonymní
Profil *
a myslis ze sa to tam da?
Peca
Profil
Tomu odkazu dej nějaký parametr. Např. mailform.php?vyrobek=nazev_vyrobku
Joker
Profil
Anonymní
Dělá se to tak, jak píše Peca. Té stránce s formulářem předáte v odkazu GETem nějaký parametr, ta stránka si ho vezme a podle toho naplní formulář.

Například:
<a href="formular.php?jmeno=pepa&amp;prijmeni=vomacka">Formulář</a>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.