Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Mam stranky kodovane v cp-1250 (php), a flash, ktery mi posila dve promenne - nastane problem, pokud promenne obsahuji diakritiku.
Myslim si, ze problem je v odlisnem kodovani flashe a stranek. Muze mi nekdo poradit, jak ve flashi nastavit taktez kodovani cp-1250. Rada prekodovat stranky by se mi moc nepacila, jelikoz je to pres stovku souboru ;)
Gappa
Profil
Šmarja, co to je za zhýralej nápad používat v názvech proměnných diakritiku? Sám vidíš, že je to cesta do pekel.

Nejjednodušší řešení - nepoužívat diakritiku v názvech proměnných.
Anonymní
Profil *
nemyslim v nazvu promenne, ale jako hodnotu promenne.... asi spatne jsem se vyjadril
Joker
Profil
Anonymní
Ve Flashi nevím, nicméně šlo by překódovat obsah těch proměnných. Ale nejlepší řešení by samozřejmě bylo mít Flash i stránku ve stejném kódování.
Anonymní
Profil *
Jak myslite(s) "prekodovat obsah tech promennych"?
Joker
Profil
Anonymní
Myslím jako převést ten text co dostanete z Flashe do Win-1250.
Třeba přes iconv(), viz http://cz2.php.net/manual/cs/function.iconv.php
Anonymní
Profil *
me to normalne hlasi chybu - nedefinovana funkce... verzi php mam ok :)
Anonymní
Profil *
jo stacilo povolit nejakou knihovnu...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.