Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Filips Profil |
#1 · Zasláno: 19. 9. 2006, 16:33:22
Ahoj, mám za úkol pomoct při programování chatu. Jak ale udělat tu hlavní stránku? kde bude login atd? Musí to být přes tabulky?
|
||
Mistr Profil |
#2 · Zasláno: 19. 9. 2006, 16:36:11
Login bych dal někam nahoru. Nemusí být přes tabulky.
Stačí Ti tato odpověď? Tvá otázka je dost široká, takže na ni nejde úplně jednoduše odpovědět. |
||
Filips Profil |
#3 · Zasláno: 19. 9. 2006, 16:38:57
no bude tam ten login a ted je to skasi přestabulky nebo tak tak jestli třeba nebude vadit class nebo div kvuli přehledu kolik je v místnosti lidí...
|
||
jonge Profil |
#4 · Zasláno: 19. 9. 2006, 16:44:29
Pokud neumíš ani jednoduché XHMTL a CSS tak raději nedělej chat :)
|
||
Suji Profil |
#5 · Zasláno: 19. 9. 2006, 16:53:38
Filips
jonge ma asi pravdu. Kdyz se ptas na takove veci a jeste tak zmatene, je to mozna pro tebe zatim trosku velke sousto. Podivej se na http://www.jakpsatweb.cz/ , zkus udelat neco jednodussiho. Pak si to tady nech zhodnotit, lidi ti poradi spoustu dalsi vylepseni atd a pak se mozna pust do toho chatu. |
||
pE eLL Profil |
#6 · Zasláno: 19. 9. 2006, 18:45:18
a pokud se ti nechce ucit php html css aj. proste si stahni nejaky hotovy free chat.
|
||
Filips Profil |
#7 · Zasláno: 19. 9. 2006, 20:11:34
Já xhtml a css umím na dobré úrovni a statických stránek mám několik. Ale prostě chat sem ještě opravdově nedělal.
|
||
peta Profil * |
#8 · Zasláno: 19. 9. 2006, 21:00:31
Filips
tak porovnej nekolik chatu: xko.cz pokec.cz xat.sk xchat.cz (lide.cz volny.cz seznam.cz) a ja nevim, jake jeste najdes pomoci google.com nebo pres seznam.cz ... a vyber si nejake reseni. Treba ja mam provizorni reseni: http://mracek.xhosting.cz/chat/ a jako nemam tam posledni verzi, ale odladil jsem par chyb pri logovani... |
||
peta Profil * |
#9 · Zasláno: 19. 9. 2006, 21:03:58
Filips
treba ted jsem videl takovou peknou vec: ---------------------------------------------------------------------- - Logo ................................. prihlaseni [____] [____] ok menu1 menu2 menu3 menu4 ---------------------------------------------------------------------- - text to cele bylo bilim textem na zelenem pozadi, pozadi byl prechod zelena x tmavosedozelena zhora dolu, inputy bile, a vypadalo to docela solidne. Akorat to nebylo pro chat. U chatu ja osobne mam rad i mistnost, viz xko.cz |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0