Autor Zpráva
Poól
Profil *
Kterým programem je možno sejmout v dobré kvalitě hotovou stránku i s hoverem i šipkou a převést na jpg, pro ukázku třeba na fórum?
Dík P
Gekon
PrtScrn, SnapShot, HyperSnap, Fraps... pak si stáhni třeba Irfan view, tam si ho zmenši dle libosti a je to.
Bubák
pak si stáhni třeba Irfan view, tam si ho zmenši dle libosti a je to.
Co tak použít IrfanView i k sejmutí obrazovky?
Gekon
Bubák
I to je možnost, ale myslím že ten nesnímá s kurzorem. Pokud se mylím, tak se omlouvám.
Joker
Já někde našel prográmek jménem "Screen Hunter Free"
Nicméně kdysi když jsem ještě nebylo tak snadné si něco prostě stáhnout z Internetu jsem přišel na velmi originální řešení:
Udělal jsem screenshot bez šipky, pak jsem si otevřel okno s nastavením kurzorů a udělal si screenshot té šipky a potom jí prostě vložil na příslušné místo :o))))
Bubák
Gekon
Snímá s kurzorem i bez kurzoru, podle nastavení.
DJ Miky
Já teď používám ScreenShot Captor - je to free a může to ukládat obrázky do BMP, JPG, GIF a PNG s nastavitelnou kompresí apod. Hned po sejmutí ten obrázek můžete upravit - něco do něj napsat, přidat mu rámeček, atd.
t.h.
Profil *
co takhle klávesa PrntSc a Ctrl+V do jakéhokoliv grafického programu(stačí malování ve win) :)
Poól
Profil *
Tak to nějak nechápu, jak mám dostat stránku na plné obrazovce do třeba Infanu?
Vždyť on není prohližeč? Tak z toho jsem tuhý, pardon
Poól
Profil *
Už to mám, má hloupá hlava, zapnutý rozkaz v Infanu + puštěný prohližeč!
Dííík
Joker
t.h.
Tam právě není ten kurzor. Proto jsem právě psal, že jsem měl zvlášť uloženou tu šipku kurzoru a vždycky jsem jí vložil na místo kam jsem potřeboval :-)
No, bylo to ujeté řešení, teď už to samozřejmě tak nedělám :)
YoSarin
nevíte někdo jak udělat screen celé stránky? Tzn pokud má třeba stránka scrollbar, tak aby nebylo zachycené jen to co je v okně, ale plná délka (resp. šířka) dokumentu?
Yo'Sarin
havs
YoSarin > trochu primitivní, ale umí to:
http://www.pixel-technology.com/freeware/url2bmp/english/index.html
Anonymní
Profil *
YoSarin

DOST DOBRÉ - SnagIt.
YoSarin
Anonymní
njn, $39,95 :-(
havs
vyzkouším :-)
Díky oběma... :)
vonv
Profil *
Zkus mr.captor - udela ti to obrazek z jakkoli dlouhyho wokna.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0