Autor Zpráva
JOFO
Profil
Potrebujem aby na pozadí stránky hrali mp3. Aby sa neprerušovali skladby musel som pristúpiť k framom. Nikdy predtým som ich nepoužíval a som z toho jeleň.

Index.html:


<frameset rows="30, *">
<frame name="mp3player" src="mp3player.html" frameborder="0">
<frame name="stranka" src="index.php" frameborder="0">
</frameset>


Ale vzdy ked vo frame 2 stlacim na polozku menu pribudne mi na stranke ďalší frame 1.
Zle sa to vysvetluje, ukážka

Ako docielim aby fram 1 bol stály a zmeny sa diali iba vo frame 2?
tiso
Profil
pridaj k odkazom parameter target="stranka"
JOFO
Profil
Nefunguje mi to :(

Uz som tam pridal aj target vsetky kombinacie a stale mi to pridava frame 1.
JOFO
Profil
ide o to ze frame 1 bude staticky, staly.

a vo frame 2 bude bezat RS wordpress.

Nikto neporadi?

Mna vlna frames nezastihla a robim vsetko cez css, ale toto sa neda :( Je tam urcite trivialna chyba, ale nieviem aka...
Bubák
Profil
ide o to ze frame 1 bude staticky, staly.

a vo frame 2 bude bezat RS wordpress.


Rámy máš dobře, akorát z definice framesetu vymaž target, ten tam nepatří, ale tahle chyba nemá na nic vliv.

Wordpress ti nechodí správně, jako odkaz z ti z něho vždy vypadne index.html. Toho, že to máš v rámech, si vůbec nevšímej a target="_top", nebo target="_blank" bej jenom u odkazů na cizí weby. Odkazům na svoje stránky target nedávej, není to potřebné, porotože chceš, aby se odkazy otevíraly v témže okně.

Nesouvisí to s tvým problémem, ale do index.html stránky přidej tag noframes a naincluduj do něj stránku index.php - vyhledávačům se to bude líbit.
Do stránek s obsahem dej tenhle skript, aby se ti zobrazovaly titulky stránek:
<script>top.document.title = document.title;</script>
Šejn
Profil
Bubák
<script>top.document.title = document.title;</script>
Diky, to je super!
JOFO
Profil
Bubak: ale ked vymazem target tak sa nic nezmeni. Tak co mam nastavit vo worpresse? Som myslel ze ked to bude v ramoch tak sa to sprava ako dve na sebe nezavisle stranky. Z wordpressu by mal vypadnut index.php a nie index.html.

Mozes mi to napisat konkretnejsie co mam spravit? Diki moc za rady, noframes doplnim
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.