Autor Zpráva
Caradoc
Profil
ahoj,
formuláře se dají do browseru odesílat metodou POST nebo GET, dá se něco takového udělat v odkazech <a href=''..... ></a> aby také použil metodu POST a nebyl v browseru vidět celý odkaz s proměnnou??? dík za pomoc.... Caradoc
tiso
Profil
Nedá... Kvôli čomu to potrebuješ? Neriešia to SESSION?
Caradoc
Profil
hmm session mě také napadlo,.. nejspíš nic jiného nezbude ))o:
Hooonza
Profil *
Už jsem to tu někde psal - jde to formulářem, method post, inputy budou jen hidden, tlačítko "odelsat" i formulář lze pomocí CSS nastylovat a zařadit do textu tak, že vypadá jako prostý odkaz (včetně odkazové ručky v IE).
tiso
Profil
Hooonza
Je pravda že je to riešenie, len by som nechcel aby sa také niečo vôbec používalo na stránkach...
Caradoc
O čo konkrétne ide?
Caradoc
Profil
TISO
jde o to že na WEBu mám seznam knih a když zadáváš třídění tak se to odesílá formulářem, tedy metoda POST, poté databáze ukáže jen vybrané knížky a aby stránka nebyla dlouhá tak se zobrazí prvních 50 knih,.. a poté už můžeš skákat na knihu 51-100 pomocí šipek,.. ovšem to už je klasický odkaz a po stisknutí takové šipky ti databáze opět vrací kompletní seznam knih, a ne vybraný seznam knih,.. tak jsem to vyřešil zatím tím že z formuláře to odesílám metodou GET stejně tak jako se nabízí odkazy,..
Caradoc
tiso
Profil
Caradoc
Buď budeš predávať parameter sort v url (?sort=autor&page=2), alebo budeš mať viacero php súborov (knihy-podla-mena.php, knihy-podla-autora.php, ...) a nebudeš potrebovať formulár...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.